Nazaj na seznam zadetkov

Najem apartmaja Dolenjska, Zidanica Bunderšek

Privoščite si oddih v mirnem okolišu občine Sevnica, kjer vam nudimo najem apartmaja na Dolenjskem.

Naša Zidanica Bunderšek je idealna lokacija od odklop od mestnega vrveža, pri nas se lahko enostavno prepustite oddihu, mirnemu podeželju in počasnemu načini življenja.

Prepričajte se sami, zakaj smo tako priljubljena lokacija za različne goste iz Slovenije in tujine.

Enostaven najem apartmaja na Dolenjskem, v bližini Sevnice

Zidanica Bunderšek se nahaja v kraju Šentjanž, v samemu osrčju Dolenjske. Apartma nudi dve spalnici z eno veliko zakonsko posteljo in dvema enojnima posteljama.

Dodatno ležišče vam nudi raztegljiv kavč v dnevni sobi. Prostora pri nas ne primanjkuje, zato smo idealna lokacija za družine in prijatelje.

Izkoristite našo ponudbo za ugoden najem apartmaja na Dolenjskem

Apartma je popolnoma opremljen, na voljo vam je kuhinja s hladilnikov, jedilnica, dnevna soba in kopalnica. Ob vašem prihodu boste imeli na voljo tudi brisače in posteljnino.

Vsakega gosta iz Slovenije kot tujine se vedno razveselimo. Pripravimo vam prijazen sprejem, kjer lahko več spoznate o naših domačih vinih, saj imamo na posesti tudi vinograd.

Ob lepem vremenu lahko uživate na našem vrtu, kjer vas čakajo lepi razgledi na okoliške griče, ki obdajajo naše posestvo. Osvežitev lahko poiščete v našem bazenu, v katerem se lahko kopate tudi v zimskih mesecih, saj je pokrit in ogret.

Najem našega apartmaja na Dolenjskem vam omogoča tudi dobro izhodiščno točko za odkrivanje vinorodnih gričev in okoliških znamenitosti.

Postopek za najem apartmaja na Dolenjskem je enostaven. Oddajte nam povpraševanje in se pozanimajte o naših prostih terminih.

Veselimo se vašega obiska v Zidanici Bunderšek.