Nazaj na seznam zadetkov

Pripravite svojo barko na nepozabno sezono na vodi z ugodnim servisom plovil v Portorožu

Za top formo vaše barke, naj gre za jadrnico, motorni čoln, gliser, je potrebno redno vzdrževanje. Po ugodni ceni, predvsem pa hitro in kvalitetno vam ga zagotovimo v podjetju FI-AL NAVTIKA, Dragana Bohinec s.p.

Z našo pomočjo boste podaljšali življenjsko dobo plovilu, bo bolj varno in udobno za uporabo, posledično pa uživanje na vodi toliko večje. 

V ugoden servis plovil v Portorožu vključujemo tudi zimovanje bark oz. hrambo, skladiščenje čolnov do 10 metrov. Izkoristite storitev, če hočete začeti sezono s svojim plovilom, ki je v brezhibnem stanju. 

Za servisne storitve in zimovanje bark smo dobro opremljeni. Poleg tega nas bogatijo navtično znanje in izkušnje. Kombinacija vsega naštetega nam omogoča, da ponudimo vrhunsko storitev in lastnikom plovil omogočimo, kar potrebujejo.

Znamo prisluhniti tudi vsem ljubiteljem čolnov oz. bark, ki pa svoje nimajo v lasti. Za uživanje na vodi zato svojo ponudbo dopolnjujemo širokim naborom za najem. Možni so kratkoročni in daljši najemi plovil v različnih cenovnih razredih. Potrudimo se, da za svoj žep in svoje želje dobite najboljše in takrat, ko vam najbolj ustreza. 

Poleg ugodnega servisa plovil in najema čolna ste v Portorožu, na Obali, dobrodošli tudi, da spoznate ostalo našo ponudbo

Nahajamo se med Portorožem in Piranom, v kompleksu S. Bernardina, kjer smo vam osebno na voljo, da vam predstavimo svojo ponudbo. 

Obsega: 

- najem čolnov oz. rent a boat (majhni čolni, jahte, vodni skuterji) - različna plovila za različne cene, želje in potrebe 

- vodeni ogledi (Trst, Poreč, Rovinj, Limski kanal, Brioni) 

- hramba plovil/skladiščenje čolnov

- ugoden servis Portorož

Uživajte v našem vrhunskem najemu, če imate svojo plovilo pa izkoristite najboljšo ponudbo za ugoden servis plovil v Portorožu.

Veselimo se sodelovanja z vami!