Nazaj na seznam zadetkov

Izberite storitve Vogrinec za najem mobilnih WC kabin in čiščenje kanalizacij Slovenija.

V podjetju Mirko Vogrinec s.p. v Gornji Radgoni smo na voljo s top ponudbo storitev. Poznani smo po vsemu Pomurju in do Štajerske, kjer nudimo:

  • čiščenje kanalizacij

  • praznjenje greznic

  • najem mobilnih kabin WC za gradbišča, dogodke

  • storitve s hiabom oziroma z avtodvigalom

  • prevoz vseh vrst gradbenih materialov

  • traktorske in kombajn usluge

Ni važno, ali nas potrebujete za vse ali le za eno storitev, pripravimo vam ponudbo, ki ji ne boste mogli reči ne.

Organizirate koncert, gradnjo, ali morda potrebujete dodatne sanitarije za vašo športno prireditev? Pri nas vam ponujamo ugoden najem mobilnih WC kabin, ki bo poskrbel za higieno na vsaki lokaciji. Ne glede na to, ali gre za poroko, koncert, športni dogodek ali gradbišče, smo tu, da vam nudimo zanesljivo rešitev.

Bi želeli najeti mobilne WC kabine? Je polna greznica? Ni problema? Zamašena kanalizacija? Pri storitvah Vogrinec rešimo tudi to in še več

Že vrsto let smo prisotni na trgu. Podjetje za praznjenje greznic, čiščenje kanalizacij Vogrinec smo ustanovili leta 1997, do danes pa ponudbo bogato razširili skladno s potrebami naših strank.

Z mnogimi podjetji in fizičnimi osebami sodelujemo dolgoročno in v vsestransko zadovoljstvo. Veseli nas, da se stranke vračajo k nam, kadarkoli potrebujejo komunalne in druge naše usluge. Ponosni smo, da se zanesejo na nas in nam zaupajo, kar je za nas največja pohvala.

Tudi za vas je pri nas pripravljena zajamčeno top ponudba. Spoznajte jo!

Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite za vsa dodatna vprašanja, ki se tičejo naročanja praznjenja greznic, čiščenja kanalizacije ali najema WC kabin za prireditve ali gradbišča.

Telefon: 02/562 13 46
Mirko: 041/502 058
Dani: 040/305 137
Damjan: 040/ 305 197