Nazaj na seznam zadetkov

ASL, multimedijske storitve, Anže Zupančič s.p.

Pacug 40, 6320 Portorož - Portorose
Prikaži številko

Ugodno si najem najboljše opreme za ozvočenje in osvetljavo dogodkov zagotovite pri nas

ASL, multimedijske storitve je prava izbira, če želite dogodku dodati vrednost. Ni nepomembno, kateri del dogodka in na kakšen način bo osvetljen. Seveda ni dobre prireditve brez dobre zvočne podpore, za kar prav tako iskanj rešitve prepustite nam.

Poleg vizualne in zvočne podpore, imamo tudi ekipo, ki poskrbi za fotografiranje dogodka in izdelavo video posnetkov. Tako dobite vse na enem mestu, kar za organizatorja dogodka vsekakor predstavlja pomemben prihranek časa in denarja.

Načrt in najem ozvočenja in osvetljave za dogodke prilagodimo naročnikom

Najboljšo ponudbo vam lahko pripravimo na podlagi ogleda lokacije dogajanja. Ob tem se pogovorimo tudi o vaših željah, zahtevah oziroma zmožnostih. Vsekakor se potrudimo, da s predlaganimi rešitvami ponudimo dodano vrednost dogodku ne zgolj stroška.

Najem ozvočenja za prireditve nudimo različnim naročnikom in za različne dogodke. To so lahko:

  • koncerti,

  • gledališke predstave,

  • konference, kongresi, poslovne prireditve,

  • zasebni dogodki, recimo poroke, zabave.

Kos smo večjim in manjšim izzivom, ponujamo tudi možnost najema opreme za dalj časa (recimo med prvenstvi), pod pogojem, da je ozvočenje oziroma osvetljava, ki je v izposoji, ustrezno varovana.

Vse dodatne informacije so vam na voljo na naši spletni strani ali pa vam na vprašanja osebno odgovorimo po telefonu in preko e-pošte.