Nazaj na seznam zadetkov

Najem piknik prostora Domžale, Gašper Bizjak s.p.

Iščite poseben kraj za organizacijo piknika? Prostori za piknik so si med seboj podobni in dolgočasni. Naš prostor za piknik pa izstopa, saj imamo na njemu Vagon!

Prav ste prebrali. Med Ljubljano in Domžalami se nahaja miren kotiček, na katerem se nahaja Vagon. Je idiličen kraj za organizacijo piknika, ki vam ga lahko damo v najem.

Prostor pri Vagon vam nudi vse, kar potrebujete za piknik

Kontaktrajte nas in si zagotovite posebno lokacijo za izvedbo svojega piknika. Ko vzamete prostor v najem, vam damo na razpolago vse, kar potrebujete.

Na piknik prostoru so vam na voljo:

  • mize in klopi,

  • sanitarije,

  • žar na oglje ali plin.

Prostor je primeren za starejše in najmlajše iz širše okolice Domžal in celotne Slovenije. Otroci se lahko igrajo na otroških igralih, ki se nahajajo poleg vagona. Starejši pa so lahko aktivni pri igranju nogometa, odbojke ali badmintona. Pri nas lahko dobite gole za nogomet in mrežo za igranje odbojke in badmintona.

Se bojite žgočega poletnega sonca? V poletnih mesecih poskrbimo za senco, da lahko brezskrbno uživate v pikniku.

V Vagonu je prostora za do 40 oseb. Okrog Vagona je prostora za dodatnih 200 ljudi.

Prednost našega piknik prostora z Vagonom je, da vam je na voljo v vseh letnih časih. Ob sončnem vremenu imate piknik zunaj, ob dežju in slabšem vremenu, pa se lahko zabavate v notranjosti.

Julija in avgusta vam med tednom nudimo 30% popust za najem piknik prostora pri Vagonu

Izkoristite našo akcijo najema piknik prostora pri Domžalah. Poletje je najbolj priljubljeno obdobje za organizacijo piknikov. Zato smo vam za julij in avgust pripravili posebno ponudbo.

Julija in avgusta boste za najem našega piknik prostora med ponedeljkom in petkom plačali 30% manj.

Pridite k nam v okolico Domžal in organizirajte piknik na prostoru pri Vagonu. Zagotavljamo vam, ne bo vam žal.

Pohitite s svojo prijavo, saj se približuje poletje in glavna sezona piknikov.

Za najem prostora za piknik nam pošljite povpraševanje. Za vsa vprašanja smo vam na razpolago po elektronski pošti, ki je navedena zgoraj.