Nazaj na seznam zadetkov

GH LIVADA, družba za gostinstvo in turizem d.o.o.

Hladnikova cesta 15, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
[email protected]
Pon - Pet: 101:30 - 22:00 Sobota: 11:00 - 22:00 Nedelja: 11:00 - 18:00

Čudovita poroka - najemite prostor za poroko v Gostilni Livada v Ljubljani

V Gostilni Livada v Ljubljani vam nudimo najem odlične lokacije za poroko, s katero bo vaš najpomembnejši dan resnično nepozaben. Lokacija obsega poročno dvorano in letni vrt s pogledom na Ljubljanico, prav tako pa vam nudimo prilagojene poročne menije s svečanimi pogrinjki po vaših željah in potrebah.

Najemite naš prostor za poroke in povabite svoje goste na slavje v Ljubljano

Poročna dvorana sprejme do 130 oseb, parkirišče pa sprejme do 200 vozil. Nad lokacijo boste navdušeni vi in vaši svatje, zato nas le pokličite čim prej in izberite zase prilagojen program, v katerem boste uživali svoj poročni dan.

Poroka se bo odvijala na prijetni lokaciji sredi Ljubljane, a odmaknjena od mestnega vrveža. Pričnita vajino novo življenje z nasmehom na ustih in brez skrbi za svate.

Pripravimo lahko različno postavitev miz, vse po vašem okusu, linijska, podkev, omizja, otočki ... Naše plesišče je dovolj veliko za do 130 oseb. Na razpolago imate tudi del letnega vrta s pogledom na Ljubljanico.

Civilni obred na prostem in vožnja z ladjico za vaš najlepši dan

Pripravimo poročne menije, ki jih prilagodimo glede na željo stranke in v okvirih naše ponudbe. Cena poročnega menija vključuje svečane pogrinjke, pijača se obračuna po ceniku in porabi. Na voljo imate tudi glavo v živo, ki jo zagotovite vi.

Posebnost gostilne Livade je lastni rečni privez ladjice, s katero se mladoporočenca in svatje lahko pripeljejo na kraj civilnega poročnega obreda in/ali poročnega slavja.

Da bo vaša poroka še bolj posebna, pa si zagotovite posebni prihod na kraj civilnega obreda in poročnega slavja. Pripeljite se z rečno ladjico ter se tudi po koncu obreda odpeljite po reki na ogled Ljubljane iz ladjice ali pa naprej na cerkveni obred.

Najemite prostor za poroko v Gostilni Livada v Ljubljani in vaša poroka bo resnično nekaj posebnega.

Za več informacij nam pišite na e-mail [email protected] ali pa nas pokličite na telefon +386/31/704 103.