Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden mesečni najem viličarja: Pri štajerskem podjetju Vilfis d.o.o. že od 280 €

Potrebujete viličarja za krajši ali daljši čas, ne želite pa stroškov nakupa? Na Štajerskem iščete fleksibilnega ponudnika, ki vam bo izposojo viličarja omogočil po vaših željah? Individualno prilagodil ponudbo za vaše potrebe?

Obrnite se na Vilfis d.o.o. v Mariboru, kjer imamo redno na zalogi viličarje za najem z možnostjo kasnejšega odkupa. Poleg tega, da vam ugodno omogočimo tedenski, mesečni ali letni najem, ponujamo tudi:

  • servis,

  • obnovo,

  • dodatno opremo,

  • rezervne dele,

  • gume za viličarje.

Viličarji v ponudbi za najem so redno vzdrževani in zakonsko tehnično pregledani. Na voljo so naprave različnih proizvajalcev in zmogljivosti, katera bo najbolj optimalno pri delu pomagala vam, pa vam bomo svetovali ob kontaktu.

Prihranite čas in denar, odločite se za mesečni najem viličarja pri Vilfis d.o.o.

Z najemom viličarja vam omogočimo prihranek časa in denarja. V kolikor naprave ne potrebujete redno, pač pa občasno, visok strošek nakupa in nadaljnjega servisiranja ni potreben. Najemite, ko potrebujete in vedno delajte izključno z viličarji, ki so v tehnično brezhibnem stanju.

Zaupajte nam, kaj potrebujete v zvezi z delom z viličarjem in pripravili vam bomo top ponudbo za ugoden mesečni oziroma drug najem viličarja. Zalogo strojev, ki so na voljo na Štajerskem, lahko spremljate tudi na naši spletni strani Vilfis viličarji.