Nazaj na seznam zadetkov

Dejavnosti za izboljšanje telesnega počutja TWINS, Gaja Podgornik s.p.

Vesna 22, 6320 Portorož - Portorose
Prikaži številko

Naravno oblikovanje telesa

Ohranjati sijoč, zdrav, mladosten videz celega telesa je želja vsakega, ko začnemo nabirati leta. Procesa staranja seveda ni moč v celoti ustaviti, obstaja pa povsem naraven način, kako ga upočasniti.

Gre za Access energijski facelift, ki si ga na Obali lahko privoščite pri TWINS, Gaja Podgornik s.p.

Facelift terapija je popolnoma naravna metoda oblikovanja telesa, natančneje obraza, vratu in dekolteja, posledice pa so vidne tudi na preostalem telesu oziroma znotraj tega. Z obiskom terapije pa ne dosežete le opaznih sprememb na obrazu oziroma telesu, pač pa se izboljša tudi koncentracija in jasnost v življenju.

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da dobro počutje v svojem telesu in zdravje prav tako pripomorejo k temu, da dobro izgledamo.

Access energijski facelift kot naravna terapija za oblikovanje telesa, pa ni edino, kar najdete v naši ponudbi.

Access Bars

Gre za osnovno tehniko Access Consciousnessa, pri kateri z dotikom 32 točk na glavi možgani preidejo v theta stanje. Theta stanje je globoka meditacija, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavednega stanja v našem življenju.

Točke Access Bars vsebujejo misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe, razmišljanja, ki nas omejujejo, da bi zavestno izbirali in ustvarjali svoje življenje. Access Bars terapija vam pomaga, da se soočite s svojimi strahovi, premagate stres in dosežete mirnost.

Gre za izjemno učinkovit pristop k sproščanju, na katerega prisega marsikdo, ki s klasičnimi tehnikami sproščanja ni dosegel rezultatov.

Korekcija vida z Access consciousness

Del naravnega oblikovanja telesa je lahko tudi proces korekcije vida, ki se izvede z nežnim polaganjem rok na telo oziroma oči. Terapevt vam pomaga, da vidite lepši svet oziroma izničite ali vsaj ublažite videne travme.

Vas zanima več, si želite poskusiti? Iščete naravne načine, kako se v svojem telesu dobro počutiti na zunaj in znotraj? Obrnite se na TWINS, Gaja Podgornik s.p.