Nazaj na seznam zadetkov

HODAK, gostinstvo, d.o.o.

Bohinjska Češnjica 95A, 4267 Srednja vas v Bohinju
Prikaži številko
[email protected]

Nastanitev v Bohinju, Apartmaji Hodak

Načrtujete oddih na Gorenjskem? Bohinj je odlična ideja, kjer se boste sprostili v neokrnjeni naravi s prečudovitimi razgledi. Mi pa vam nudimo še prijetno nastanitev v Bohinju. Apartmaji Hodak Bohinj so kot nalašč za vse, ki načrtujejo preživeti kakšen dan ali teden v idiličnem okolju.

V Bohinju sta gotovo najbolj poznani točki Bohinjsko jezero in smučišče Vogel. Apartmaji Hodak so odlično locirani, saj so od Bohinjskega jezera oddaljeni le 5 km, od smučišča Vogel pa 10 km. Zato lahko trdimo, da smo odlična izbira tako poleti kot pozimi.

Sicer pa je v Bohinju mnogo možnosti za športno udejstvovanje na prostem, najbolj priljubljena sta pohodništvo in kolesarjenje. V bližini naših apartmajev se nahaja kolesarska steza, ki vas vodi do Bohinjskega jezera in Bohinjske Bistrice. Ko pa se utrudite, pa si naberete novih moči v nastanitvi, ki vam jo v Bohinju nudimo pri nas.

V Bohinju prenočite v sobah Apartmaja Hodak

Apartmaji Hodak vam nudijo nastanitev v Bohinju, ker se boste počutili varno, udobno in sproščeno. Dobrodošli ste sami, v dvoje, z družino, prijatelji... Po želji postrežemo zajtrk.

Če so aktivne počitnice to, kar si želite, boste to našli pri nas. Poleg pohodništva in kolesarjenja smo odlična turistična točka za jadralno padalstvo in vodne športe. Pozimi pa smo kraj, ki ga je potrebno obiskati, saj imate v bližini možnost smučanja, drsanja in teka na smučeh.

V sklopu nastanitev vam v apartmajih Hodak Bohinj nudimo več nastanitvenih enot. Nekatere vključujejo popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, aparatom za pripravo kave, grelnikom vode in hladilnikom. Prav vse nastanitvene enote pa vključujejo lastno kopalnico s tušem ali prho.

Glavne dodane vrednosti nastanitve v Bohinju so: možnost uporabe vrta, opreme za peko na žaru in brezplačno parkirišče. Gostom je na voljo brezplačen Ski Bus do smučišč in po vaseh po Bohinju.

Ne odlašajte, obiščite nas, če si želite razgibanih počitnic ali oddiha. Pri nas vam bo to zagotovljeno. Za nastanitev vam ni treba skrbeti - v Apartmajih Hodak Bohinj vas z veseljem pričakujemo!