Nazaj na seznam zadetkov

Nataša Napast s.p., Restavratorstvo in uokvirjanje slik

V podjetju Nataša Napast s.p. iz Maribora smo na voljo za sodelovanje fizičnim in pravnim osebam, ki iščejo storitve restavratorstva in uokvirjanja slik.

Vsako naročilo, ki ga prevzamemo, zaključimo v dogovorjenem roku in za dogovorjeno ceno, a kar je bolj pomembno je, da dobite natančno opravljeno storitev, skladno z vsemi vašimi željami.

Naš cilj je, da restavriramo in uokvirjamo tako, da presežemo vaša pričakovanja.

Zato pri delu ne delamo bližnjic.

  • Stalno preizkušamo materiale in izbiramo le najboljše.

  • Delamo s sodobno restavratorsko opremo in vsem potrebnim za uokvirjanje slik.

  • Smo izjemno natančni.

  • Bogatijo nas znanja in izkušnje, kreativnost, inovativnost.

Restavratorstvo ali uokvirjanje slik prepustite našemu podjetju

Za restavratorstvo sakralnih objektov in izdelkov in uokvirjanje slik, fotografij in drugih umetnin smo v Mariboru med najbolj konkurenčnimi. Tako po znanju, kakovosti, kot hitrosti in cenah. Vedno se potrudimo, da smo vam z odličnimi rešitvami na voljo v najkrajšem možnem času.

Smo ciljno usmerjeni, vedno se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam. Za vas si vzamemo čas, da vaše ideje obravnavamo individualno. Na voljo pa smo vam tudi za svetovanje, saj imamo zahvaljujoč našim znanjem in izkušnjam vedno zelo kreativni in inovativne ideje.

Oddajte povpraševanje, da se spoznamo, vidimo, kako vam lahko pomagamo in pripravimo top ponudbo, zaradi katere restavratorskih del in uokvirjanja slik ne boste več prepustili drugemu podjetju.