Nazaj na seznam zadetkov

Na nego in striženje psov svoje kosmatince pripeljite v EMILY & VESELI REPKI

Profesionalna nega in striženje psov v Sežani so storitve, ki so pri nas vedno na voljo. Vašega ljubljenčka uredimo v najkrajšem možnem času in po zelo dostopni ceni. 

Do 18.8.2020 si zagotovite do 10% popusta na nego in striženje psov. 

V mesecu maju in juniju imamo tudi 10% popust ob vsakem 5. obisku in gratis kopanje. 

Nega in striženje psov - EMILY & VESELI REPKI

Najboljša nega in striženje psov v Sežani in okolici

Naši negi in striženju psov zaupa vsa Sežana z okolico. K nam prihajajo zadovoljni lastniki domačih živali in veseli bomo, če boste med njimi. 

Naš salon za hišne ljubljenčke je opremljen tako, da nam omogoča kvalitetno delo in da se vaše živali med nego in striženjem kar najbolje počutijo.

Ker smo predani svojemu delu in imamo izkušnje z delom z živalmi, ste lahko brez skrbi. Tudi ljubljenčki, ki kopanja, nege in striženja ne marajo, bodo pri nas med nego in striženjem kar najbolj sproščeni in zadovoljni. Pripeljite jih k nam in se prepričajte sami. 

Dodatne informacije glede akcijskih cen, storitev dobite na naših kontaktih. Dosegljivi smo za rezervacije terminov in ostala vprašanja, ki jih odpira nega in striženje psov. V Sežani ste vedno dobrodošli s svojimi živalmi, da jih razvajate s profesionalno nego, ob tem pa še prihranite. 

Nega in striženje psov - EMILY & VESELI REPKI