Nazaj na seznam zadetkov

V Salonu Dermale smo specialisti za nege obraza po negovalnem sistemu Dermalogica 

Spoznajte vrhunske negovalne izdelke za obraz Dermalogica in specialne nege obraza, ki so vedno opravljeni na najvišjem kakovostnem nivoju. 

Imamo vse potrebno znanje in izkušnje, pa tudi sodobne pripomočke in najboljšo kozmetiko, da poskrbimo za urejen videz in odlično počutje, ki bo sijalo z vašega obraza. 

V kar dveh Salonih Dermale v Ljubljani in Portorožu se čim prej naročite in prepričajte sami v popolno nego obraza

Salon Dermale Ljubljana
Ukmarjeva ulica 6, TPK Rudnik, 1000 Ljubljana
t: 059 041 000
e: [email protected]

Delovni čas:
ponedeljek 11.00 – 19.00
torek 10.00 – 18.00
sreda 9.00 – 16.00
četrtek 11.00 – 19.00
petek 10.00 – 16.00

Salon Dermale Portorož
Obala 26, 6320 Portorož
t: 05 6770 114
e:  [email protected]

Delovni čas
Torek – petek 11.00 – 18.00
Zaprto: ponedeljek, sobota, nedelja

Nege obraza v salonu Dermale so rezultat dvajsetih let dela na področju razvoja negovalnih izdelkov, znanja, ki ga stalno izpopolnjujemo in izkušenj pri delu s strankami

Naši izkušeni strokovnjaki izvajajo učinkovite negovalne postopke, ki podpirajo zdravje kože, čistijo telo in sproščajo duha. Ob tem ponudbo dopolnjujemo z izobraževanji, profesionalnim ličenejm in tudi brezplačnimi storitvami, recimo analiza kože Face Mapping, preizkušanje izdelkov v Skin Baru. 

Pri nas lahko izdelke Dermalogica in Jane Iredale tudi kupite in se z njimi razvajate doma. Spremljajte akcije in si jih zagotovite še bolj ugodno. Na voljo so v spletni trgovini ali na naših lokacijah, kjer vam pri izbiri najboljše nege obraza za vaš tip kože, želje in potrebe svetuje naše prijazno osebje 

Zakaj se naročiti v Salon Dermale

Pri nas doživite trenutek, ki ga ne boste pozabili in se boste z veseljem vračali. 

Prepustite se individualni negi obraza, kjer s precizno natančnostjo, nežno in diskretno vam in vaši koži zagotovimo popoln sijaj. 

Nege in storitve v Salonih Dermale so na voljo po predhodnem dogovoru, zato s klicem in rezervacijo ne odlašajte. Naročimo vas v najkrajšem možnem času, da čim prej za vašo kožo zagotovimo najboljše.