Nazaj na seznam zadetkov

Potrebujete pomoč pri pridobitvi (ne)povratnih sredstev ali posojila? Obrnite se na Tibito d.o.o.

Smo izkušen, zanesljiv, strokoven partner za vas. Ponudimo vam vso podporo, znanje in izkušnje, da dosežemo vaš cilj. 

Na nas so se za ureditev nepovratnih in povratnih sredstev ter ureditev posojil (za pravne in fizične osebe) obrnile že številne stranke. Njihovo zaupanje smo pridobili z odzivnostjo, korektnostjo, predanostjo delu in doseganju njihovega zadovoljstva, poleg tega pa tudi z dostopno ceno. 

Pokličite nas in si tudi vi čim prej zagotovite sodelovanje z nami. Za vaše želje in potrebe se bomo potrudili najti rešitve hitro in ugodno. 

Smo top ponudnik za nepovratna sredstva in kredite, našim cenjenim strankam pa nudimo do -5 % popusta na storitve svetovanja, če omenite, da ste videli objavo na portalu TopPonudba

Strokovna podpora pri ureditvi nepovratnih in povratnih sredstev ali posojila za pravne in fizične osebe

S sodelovanjem z nami zanesljivo prihranite. Omogočimo prihranek dragocenega časa in energije, saj se z razpisno dokumentacijo, poslovnim in izvoznim načrtom ukvarjamo mi. Mi imamo čas, znanje in ekipo, da vas razbremeni ter reši vsakršne težave glede navedenih področij. 

Ob tem smo dosegljivi po sprejemljivi ceni, tako da za učinkovito sodelovanje prihranite tudi finančno. Prepričajte se sami in pridobite ponudbo z ugodnostjo na

UREDITEV NEPOVRATNIH IN POVRATNIH SREDSTEV in

UREDITEV POSOJIL PRAVNIM IN FIZIČNIM OSEBAM

Ne spreglejte niti naše ostale ponudbe

  • Pomoč pri pripravi strokovnih nalog

  • Poslovni načrt

  • Izvozni načrt

  • Poslovno mentorstvo

  • Brezplačno svetovanje