Nazaj na seznam zadetkov

Nepremične, sanitarna oprema Kranj, Gorenjska, DOLNOV d.o.o.

Nakup nepremičnine ni stvar, ki bi jo opravljali vsak dan, če niste z omenjenega področja, zato je potrebno dobro pretehtati in poiskati pomoč strokovnjakov.

Po navadi si ogledujete več nepremičnin, agencij in agentov, nato pa izberete tistega, katerega pristop vam je najbolj všeč in se vam zdi primerno transparenten - DOLNOV d.o.o. Te pa pri našem podjetju vsekakor najdete.

V več kot 33 letih delovanja smo pridobili že mnogo odličnih referenc in si utrdili dobro ime na nepremičninskem trgu, se posebej v Kranju, kjer imamo sedež podjetja, Gorenjski, k nam pa hodijo tudi kupci iz drugih koncev Slovenije, tujine.

Za vsakega investitorja se posebej potrudimo in najdemo pravo nepremičnino oziroma jo zgradimo. Pomembno nam je, da pri tem uporabljamo kvalitetne materiale, saj si želimo kupcem nuditi prijetno bivanje in brezskrbnost.

Sanitarna oprema DOLNOV d.o.o.

Drugo močno področje našega poslovanja pa je tudi trgovina s sanitarno opremo, kjer najdete širok spekter vsega, kar potrebujete za vaš dom:

  • WC školjke, bideji, lijaki, pipe

  • Dodatki

  • Tuš kabine

  • Kopalne kadi

  • Kopalniško pohištvo

  • Keramične ploščice

Zavzeto spremljamo novosti in trende na tržišču in jih z veseljem predstavljamo kupcem. Na voljo pa imamo ponudbo tudi za klasične okuse.

Naši strokovnjaki se vam bodo posvetili, vas povprašali o željah, namenu obiska in vam znali svetovati, predlagati in poiskati vam všečne predloge.

Prijetno izkušnjo pri nas pa zaključimo še z dobronamernimi nasveti, koristnimi informacijami in lepimi željami.