Nazaj na seznam zadetkov

Nepremičninsko posredovanje, CERES NEPREMIČNINE d.o.o.

CERES NEPREMIČNINE d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z:

  • oddajo nepremičnin,

  • posredovanjem pri prodaji in nakupu,

  • najemom nepremičnin...

Top ponudbo pripravimo ne glede na vrsto nepremičnine, naj bodo to hiše, poslovni objekti, stanovanja... Dejavni smo po vsej Sloveniji.

Z nepremičninskim posredovanjem se ukvarjamo že kar nekaj časa, zato nam pri našem poslovanju pomagajo številne izkušnje in pridobljena znanja na področju posredništva v prometu z nepremičninami.

Zahvaljujoč naši ekipi se vedno več strank odloča za nas, saj smo diskretni, zanesljivi, odgovorni in spoštljivi do stranke. Vzpostavimo stik med naročiteljem in tretjo osebo za pogajanja in priprave na sklenitev nepremičninskih poslov.

Z nami boste pridobili top ponudbo na področju nepremičninskega posredovanja

CERES NEPREMIČNINE d.o.o. se vedno popolnoma posveti svojim strankam. Obravnavamo vas individualno in se popolnoma posvetimo vašim željam, zahtevam in idejam. Prav tako vam svetujemo, saj smo na področju visoko kvalificirani. Smo pošten poslovni partner, ki na prvo mesto postavlja interese svojih naročnikov.

V kolikor se torej odločate za izkušenega nepremičninskega posrednika, vam bo z nami zagotovo prihranjena marsikatera skrb. Naše podjetje ima številne izkušnje iz tega področja, poznamo trg in ljudi ter zakonodajo, za kar imamo tudi licenco, in smo PODPISNIKI KODEKSA dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami.

Vam, kot stranki je tako zagotovljena pravna varnost. Mi kot nepremičninski posrednik pa ves čas posla bdimo nad poslom in ga spremljamo.

Z vami smo od prvega kontakta oziroma ogleda nepremičnine, do preverjanja dejanskega in pravnega stanja nepremičnine, sklenitve pogodbe, plačila...

Stopite v stik z nami in se prepričajte o top pogojih sodelovanja še danes!