Nazaj na seznam zadetkov

ORTHAS, ortodontija in sodobna stomatologija, d.o.o.

Ulica generala Maistra 23, 9000 Murska Sobota
Prikaži številko
[email protected]
Ponedeljek: 12.30 - 20.00 Torek: 12.30 - 20.00 Sreda: 7.30 - 13.30 Četrtek: 7.30 - 13.30 Petek: 7.30 - 10.30

Nevidni aparat - invisalign, ortodont, Orthas d.o.o., Murska Sobota

Podjetje ORTHAS, ortodontija in sodobna stomatologija, d.o.o. iz Murske Sobote vam je na voljo za nevidni aparat Invisalign.

V našem podjetju smo specializirani za ortodontske storitve, saj našo ekipo sestavljajo le najbolj natančni, zanesljivi, odgovorni ter usposobljeni strokovnjaki, ki imajo na področju nevidnih aparatov Invisalign pridobljenega veliko znanja, zato nam lahko popolnoma zaupate.

Za nevidni aparat Invisalign smo vam vedno na voljo

Pri nas pa imamo za vas prav posebno ponudbo, in sicer vam nudimo akcijo, oziroma brezplačni pregled ob terapiji.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših pacientov, zato se vedno individualno posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam, ki so vezana na nevidni aparat Invisalign. Znani smo kot resen in zaupanja vreden poslovni partner.

Odločite se za nevidni aparat Invisalign pri nas, ki smo najboljši ponudnik daleč naokoli

Pri nas vam bomo pomagali priti do idealnega nasmeha kot iz oglasov! Nevidni zobni aparat Invisalign je razvilo podjetje iz ZDA. Pri njem gre za tehniko skoraj nevidnega premikanja zob v idealni položaj.

ORTHAS, ortodontija in sodobna stomatologija, ambulanta ima sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje, kot tudi z zavarovalnicami dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za program, ki ga izvajamo - ortodontija.

Poleg ambulante na koncesijo pa izvajamo tudi samoplačniško zdravljenje.

Pohvalimo se lahko tudi z dobro urejenim laboratorijem, kjer vam izdelamo po meri narejen ortodontski pripomoček in polne keramike, poleg tega pa tudi ostale stomato - protetične nadomestke.

Postanite del naših zadovoljnih strank in se odločite za nas, ko potrebujete nevidni aparat Invisalign, saj smo za vas vedno na voljo. V veselje nam bo sodelovati z vami!