Nazaj na seznam zadetkov

ZIDARSTVO IMCO d.o.o., gradbene in druge storitve

gradbene storitve
Hrvatini 166, 6280 Ankaran - Ancarano
Prikaži številko
Delovni čas: po dogovoru

Nizke gradnje Primorska

Za kvalitetne visoke in nizke gradnje na območju Primorske, se obrnite na podjetje Zidarstvo Imco d.o.o. ki vam nudi odlične storitve.

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, profesionalna in strokovno usposobljena. Zaupalo nam je že mnogo naročnikov, in bilo bi nam v veseleje, da bi del njih postali tudi vi.

Na podjetje Zidarstvo Imco d.o.o. pa se obrnite tudi, če potrebujete:

  • nasutja in utrjevanje terena,

  • izvedbe visokih gradenj,

  • urejanje okolice,

  • zaključna gradbena dela ter

  • vzdrževanje.

Vedno se potrudimo, da ponudimo rešitve v okviru vašega proračuna in v optimalnem času. V sklopu nizkih gradenj izvajamo različne vrste infrastrukturnih del, ki se izvajajo na ali pod zemeljsko površino.

Visoke gradnje Primorska

Kar se visokih in nizkih gradenj na območju Primorske tiče, vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno, korekten odnos ter stremenje k vašemu zadovoljstvu.

Pri svojem delu uporabljamo le najbolj kakovostne materiale ter orodja. Imamo veliko pridobljenih znanj in izkušenj, zato vam bomo znali tudi odlično svetovati. Smo specializirani, zato se na nas lahko brez skrbi zanesete.

Pred izvedbo visokih gradenj temeljito načrtujemo, odlikuje pa nas inženirsko strokovno znanje in upoštevanje gradbenih predpisov. Upoštevamo vse varnostne ukrepe in druge dejavnike, ki vplivajo na funkcionalnost in trajnost stavbe.

Naše podjetje Zidarstvo Imco d.o.o. je z visokimi in nizkimi gradnjami poznano po celotnem Primorskem kot zelo prilagodljiv, hitro odziven in ažuren partner. Kontaktirajte nas, saj smo za vas vedno na voljo! Veselimo se sodelovanja z vami!