Nazaj na seznam zadetkov

Nogometna šola Notranjska, Športno društvo Košana

Kamorkoli po svetu boste šli, nogomet je šport, ki ga pozna cel svet. Ni presenečenje, da se ob pomembnih tekmah svet ustavi. Še posebej po manjših krajih je lahko nogomet tisti, ki vzpostavi občutek pripadnosti in skupnosti.

Na Notranjskem obožujemo nogomet in se zavedamo njegovega pomena, zato smo 1975 ustanovili Športno društvo Košana.

Bi igrali nogomet? Pridružite se našemu nogometnemu društvu Košana!

Vsi v nogometnemu društvu Košana smo ljubitelji nogometa in pogosto nas boste našli na nogometnemu igrišču. Znotraj našega kluba se je oblikoval tudi Nogometni klub Košana, ki je znan po celi Notranjski in Sloveniji.

Naša želja je, da mladim omogočimo dostop do športa. Medtem ko igrajo nogomet, se lahko družijo s svojimi sovrstniki in so aktivni.

Danes vse več mladih preživlja svoj čas pred telefoni in ekrani. A ne bi bilo bolje, če bi zunaj in igrali nogomet?

V našo nogometno šolo vabimo vse navdušence nogometa iz Notranjske

Vsi ljubitelji nogometa ste vabljeni v našo nogometno šolo, še posebej tisti najmlajši. Če vaš otrok obiskuje osnovno šolo, potem je pravi kandidat za našo nogometno šolo.

Igrišče, na katerem treniramo, se nahaja v poleg Osnovne šole Košana v Spodnji Košani.

Naši trenerji so igralci nogometa, ki šport zelo dobro poznajo in obvladajo. Z najmlajšimi imajo korekten odnos. Podajo jim pravilne informacije in jih vodijo pri tem, da postanejo čim boljši nogometaši.

Vsi naši mladinci radi prihajajo k nam na treninge in so veseli, da so lahko zunaj na svežem zraku ter da lahko prosti čas preživijo s svojimi prijatelji.

Več informacij o poteku nogometne šole, našega športnega kluba in možnosti vpisa lahko dobite po telefonu ali elektronski pošti.

Vabljeni med naše vrste!