Nazaj na seznam zadetkov

Nogometno društvo Dravinja

Gibanje in s tem povezan šport spremlja človeka že od nekdaj in se je sčasoma oblikoval v različne panoge. Ena izmed njih je tudi nogomet. Je blizu tudi vam?

Če ste iz Slovenskih Konjic ali okolice, se pridružite Nogometnemu klubu Dravinja - TOP nogometnemu društvu daleč naokoli.

Zagotovo ste že slišali znameniti rek iz malega zraste veliko? Zato ste pri nas dobrodošli vsi. Treniramo male nadobudneže in jih kalimo v brcanju žoge, pozornost namenjamo pa tudi starejšim.

Nogometnemu klubu Dravinja je bil ustanovljen pred skoraj 90 leti, igramo pa na domačem Stadionu Dobrava, v slovenski tretji ligi sever.

Pohvalimo se lahko z izkušenimi trenerji, ki z znanjem in izkušnjami naše člane spodbujajo na treningih, vodijo do zmag in bodrijo ob porazih.

Nogometno društvo Dravinja, po mnenju mnogih - TOP nogometno društvo

Naš nogometni klub sestavljajo U8, U9, U10, U11, U13, U15, U17, U19 in člani. Naši prostori za treniranje in garderobe so lepo urejen in nudijo vse kar potrebujemo za dober trening.

Redno se udeležujemo tekmovanj, kjer merimo moči, kažemo svoje znanje, napredek, uživamo v dobri igri nogometa in spoznavamo druge igralce in njihove načine igre.

  • TOP ekipa

  • TOP trenerji

  • TOP pogoji

Vse to so del TOP nogometnega kluba v Slovenskih Konjicah, Nogometnega kluba Dravinja.

Nizajte z nami uspehe tudi vi!

Zatorej vabljeni, da o nas izveste več, nas obiščete ali pokličete, naj navdušimo tudi vas.

Vabljeni.