Nazaj na seznam zadetkov

Notranja oprema in pohištvo visoke kakovosti

Potrebujete notranjo opremo in pohištvo visoke kakovosti? Potem se obrnite na podjetje JANEZ JURCA S.P., ki vam nudi najboljše rešitve daleč naokoli.

Željam, potrebam in zahtevam naših strank se individualno posvetimo, saj si želimo, da so z našimi storitvami, izdelki, notranjo opremo in pohištvom visoka kakovosti zadovoljne, ker vemo, da so bodo tako vedno rade vračale k nam. Poznani smo kot resen in zaupanja vreden partner.

Preverite morebitne akcijske ponudbe, ki jih občasno nudimo našim cenjenim strankam in si priskrbite do -10 % popusta še danes!

Smo top ponudnik za notranjo opremo in pohištvo visoke kakovosti

V podjetju JANEZ JURCA S.P. smo ponosni na našo natančno, zanesljivo, odgovorno, fleksibilno in strokovno usposobljeno ekipo, ki svoje delo jemlje resno in zavzeto. Zagotavljamo vam visok nivo opravljenih storitev in žepu prijazne cene.

Pri izdelavi notranje opreme in pohištva visoke kakovosti uporabljamo le najbolj kakovostne materiale in pravilna orodja, podkovani pa smo tudi z mnogimi pridobljenimi znanji in izkušnjami, zato nam lahko popolnoma zaupate.

Postanite del naših zadovoljnih strank in nas za notranjo opremo in pohištvo visoke kakovosti kontaktirajte in ne bo vam žal. Veselimo se sodelovanja z vami!