Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeni izkop naročite pri gorenjskem podjetju Rupnik

Ena od glavnih dejavnosti našega podjetja je izvedba gradbenih izkopov. Te uredimo z gradbeno mehanizacijo, za upravljanje katere imamo ustrezna znanja in izkušnje.

Ker imamo na voljo lastne gradbene stroje za izkope, smo dosegljivi v najkrajšem možnem času za sodelovanje. Prihranimo vam čas in denar, saj ne rabite usklajevati najema opreme z izvajalcem.

S sedežem podjetja v Sovodnju na Gorenjskem smo dosegljivi predvsem v svoji regiji, veliko zadovoljnih strank pa prihaja tudi z goriškega konca. Sporočite nam svojo lokacijo in zahtevnost izkopa, da vam lahko pripravimo top ponudbo.

V različnih kategorijah zemljin, izvajamo gradbene izkope, kot so:

  • izkop za temelje

  • izkop za kanalizacijsko ali vodovodno infrastrukturo

  • izkop za ureditev ceste

  • drugi izkopi, potrebni za izvedbo nizke ali visoke gradnje

Strojno obdelavo kovin Gorenjska prepusti nam

Druga naša dejavnost, v kateri se uveljavljamo že dalj časa, pa je obdelava kovin. Poslovne prostore, ki so sodobno opremljeni in v katerih imamo strojni park, ki nam omogoča hitro, natančno in ugodno mehansko obdelavo kovin, imamo na sedežu na Gorenjskem.

Prevzamemo lahko večja in manjša naročila, z naročniki pa sodelujemo redno ali občasno. Vedno se z vami individualno dogovorimo, kaj potrebujete, v kolikšnem času in za kakšno ceno iščete partnerja, ki vam bo zagotavljal želeno obdelavo.

Veljamo za prilagodljive in odzivne.

Želimo si zagotavljati zanesljivo obdelavo kovin, ki ji zaupate, zato tudi skrbimo za posodabljenje strojnega parka kakor dopolnjevanje znanja zaposlenih o novostih v koinvarski dejavnosti.

Katere postopke obdelave kovin zagotavljamo, preverite ob povpraševanju. Trudimo se, da smo vam na voljo s čim bolj celovito ponudbo za obdelovance, predvsem pa da dobite kvalitetno obdelane izdelke v najkrajšem možnem času in za najboljšo ceno.