Nazaj na seznam zadetkov

Oblazinjeno pohištvo Osrednja Slovenija, KANDARE d.o.o.

Odločili smo se, da bomo našo energijo in trud vložili v izdelavo oblazinjenega pohištva. S sedežnimi garniturami se ukvarjamo že mnoga leta. Ustanovili smo blagovno znamko KANDARE, pod katero prodajamo in izdelujemo oblazinjeno pohištvo.

Prodajamo oblazinjeno pohištvo za vaš dom, stanovanje ali pisarno

Pri nas lahko dobite vse vrste oblazinjenega pohištva:

  • sedežne garniture,

  • kavče in

  • postelje.

Med naše stranke sodijo posamezniki in podjetja. Sodelujemo z nekaterimi večjimi trgovinami in opremljamo razne gostinske komplekse, hotele in počitniške apartmaje.

Salon naše sedežne garniture se nahaja v industrijski coni Markovec v Loški dolini. Vabljeni, da nas obiščete!

Oblazinjeno pohištvo nudimo strankam iz celotne Slovenije. Največ jih prihaja iz Osrednje Slovenije, Zasavja in Gorenjske.

Naše oblazinjeno pohištvo je narejeno iz kvalitetnih materialov, saj želimo našim strankam zagotoviti udobje in kakovost. Uporaba dobrih materialov pomeni trajnost. Tudi s časom se bo naše oblazinjeno pohištvo počasneje obrabilo.

Naši izdelki vam bodo dolgo služili in navduševali vse vaše obiskovalce. Na nekatere materiale vam nudimo tudi garancijo.

Sedežne garniture vam izdelamo po meri in jih servisiramo

Po vaših željah vam lahko izdelamo sedežno garnituro po naročilu. Izdelali vam bomo kavče, fotelje in ostalo sedežno garnituro.

Prednost izdelave po meri je, da se bodo naročeni izdelki popolnoma prilegali vašemu domu. Tu vaše želje skoraj nimajo omejitev. Zgradimo vam sedežno garnituro, ki vam bo ustrezala po velikosti, materialu in barvi.

Smo zanesljivo podjetje z bogatimi izkušnjami na področju izdelave in prodaje oblazinjenega pohištva. Verjamemo, da lahko za naše stranke najdemo najboljše rešitve.

Imate poškodovano oblazinjeno pohištvo? Pri tem vam lahko tudi pomagamo in poskrbimo, da se vaš kos pohištva ohrani in ne zavrže. Naši zaposleni so strokovnjaki na tem področju in so rešili že nekaj kosov oblazinjenega pohištva.

Zaupajte naši kvaliteti in se nami prepričajte o udobnosti in kvaliteti našega oblazinjenega pohištva. Obiščite nas v našem salonu ali nam pošljite povpraševanje.