Nazaj na seznam zadetkov

Obnova brežin, hudournikov, plazov, STRMINA d.o.o.

Gradbeno podjetje STRMINA d.o.o. se od leta 2012 ukvarja z obnovo brežin, hudournikov in plazov. Pridobili smo že mnogo znanj, izkušenj in odličnih referenc, zato nam lahko brez skrbi zaupate. Stremimo k uresničevanju želja in zahtev naših naročnikov. Postanite del njih tudi vi.

Obnovo brežin, hudournikov in plazov prepustite podjetju STRMINA d.o.o.

Naša glavna dejavnost je torej urejanje okolice, kamor štejemo:

  • obnovo brežin,

  • sanacijo hudournikov,

  • prenova okolice po plazu,

  • postavitev kamnitih škarp,

  • ostala specialna gradbena dela.

Priporočamo vam, da se za urejanje brežin odločite pred nastankom škode, ker takrat opravimo storitve na najcenejši način. Če so brežine urejene, je tudi pretok vode boljši in s tem ne pride do zajezitve voda.

Nahajamo se v Osrednji Sloveniji in smo dejavni po vsej širši okolici, po predhodnem dogovoru pa tudi po ostalih delih Slovenije.

Kot top ponudnik poskrbimo za obnovo in sanacijo brežin, hudournikov in plazov

Storitve opravimo v najkrajšem možnem času in smo hitro odzivni. Ker poplave, neurja in potresi pridejo nepričakovano, je obnovo brežin, hudournikov in plazov potrebno izvesti čim prej. Storitve opravljamo skladno s standardi.

Podjetje STRMINA d.o.o. naši dosedanji naročniki pohvalijo, ker na prvo mesto postavljamo visoko kakovost, učinkovito izvedbo in zanesljivost. Smo odgovorni in fleksibilni, prav tako pa je naš cenik konkurenčen. Upoštevamo roke in ostale dogovore s stranko, naš odnos pa je strokoven in profesionalen.

Stopite v stik z nami, če vas zanima izvedba obnove brežin, hudournikov in plazov. Mi si bomo za vas vzeli čas in vam pripravili top ponudbo, ki bo skladna z vašimi pričakovanji.