Nazaj na seznam zadetkov

K.V.S., proizvodnja, storitve, trgovina, d.o.o.

Manžan 2C, 6000 Koper - Capodistria
Prikaži številko

Obnova kade Zagreb, Rijeka, K.V.S., d.o.o.

Je li vaša kada stara i izgubila je sjaj? Ne želite renovirati cijelu kupaonicu, već samo svoju kadu? Onda kontaktirajte tvrtku K.V.S., d.o.o., koja se bavi obnovom kada u Zagrebu i Rijeci.

Imamo bogato iskustvo u sanaciji i obnovi kada u Zagrebu i Rijeci, te svojim uslugama uvijek rado pomažemo našim kupcima.

Nazovite nas da obnovimo Vašu kadu u Zagrebu i Rijeci

Imamo sva potrebna znanja i alate za obnovu vaše kade. Pobrinut ćemo se da oštećeni premazi ponovno dobiju svoju funkciju. Po potrebi nanosimo više premaza za bolje prianjanje i zaštitu same kade.

Nakon naše obnove Vaša će kada ponovno zablistati i biti otporna na razne kiseline i baze. Izgledat će kao da ste je upravo kupili u trgovini.

Vašu kadu obnovit ćemo plastičnom ili metalnom oblogom

Za nas nijedna kada ne predstavlja nikakvo ograničenje. Ako je metalna ili plastična, obnovit ćemo je plastičnom ili metalnom oblogom.

Sve kade uvijek provjeravamo na čvrstoću i skrivena oštećenja. Na taj način sprječavamo curenje vode.

Svoju punu pažnju uvijek posvećujemo našim cijenjenim kupcima. Sagledavamo vaše želje i na temelju našeg znanja savjetujemo vam najbolja rješenja. Pripremamo ponudu za renoviranje kade u Zagrebu i Rijeci po povoljnim cijenama.

Vašoj kadi je potrebna obnova? Onda nam pošaljite upit. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem gore navedenih kontakt podataka.

K.V.S., d.o.o. vaša adresa za restauraciju kada u Zagrebu i Rijeci.