Nazaj na seznam zadetkov

Odkup lesa, posek in spravilo lesa pri top ponudniku Bojan Hudorovac s.p.

V našem podjetju Posek in spravilo lesa Bojan Hudorovac s.p. vas čaka top ponudba, če iščete najboljše odkupne pogoje za les in poštenega, odgovornega izvajalca za posek in spravilo lesa. Preverite, zakaj spadamo med top ponudnike in nas kontaktirajte za odlične pogoje sodelovanja.

Sodelujemo z gozdarji in lastniki gozdov. Če imate v lastni gozd in nimate časa, mehanizacije ali orodja, da bi za njega skrbeli, se obrnite na nas. Smo vaš zanesljiv partner, ki ga lahko brez zadržkov pokličete. Na voljo smo vam tudi za vse strokovne nasvete, saj imamo na področju gozdarstva bogate izkušnje.

Našim strankam zagotavljamo kvaliteten odkup lesa, posek in spravilo lesa

Na nas se lahko obrnete za naslednja opravila:

  • posek

  • urejanje gozda

  • spravilo hlodovine

  • prodajo in odkup lesa

  • prevoz lesa

Gozdarske storitve opravimo učinkovito, dosledno, odgovorno, kvalitetno in natančno. Uporabljamo le najbolj sodobno in preverjeno mehanizacijo, opremo in orodja, da vam lahko zagotovimo top ponudbo za odkup, posek in spravilo lesa. Seveda pa pazimo tudi na varnost pri delu.

Ugoden odkup lesa vam uredimo na Dolenjskem pri Posek in spravilo lesa Bojan Hudorovac s.p.

Imamo poštene odkupne oziroma prodajne pogoje, zaupanja vredni pa smo se pri lastnikih gozdov izkazali tudi zato, ker:

  • Smo dobro opremljeni za izvedbo vseh naštetih dejavnosti.

  • Vaše zadovoljstvo postavljamo na prvo mesto.

  • Storitve izvajamo profesionalno in varno, v dogovorjenih rokih.

Z gozdarsko dejavnostjo se ukvarjamo že kar nekaj časa, zato nam lahko popolnoma zaupate, saj smo polni znanj in izkušenj.

Cene za odkup lesa, spravilo in posek lesa natančno spremljamo, zato vam vedno nudimo najbolj ugodne in konkurenčne cene.

Našim naročnikom se individualno posvetimo in si zanje vzamemo čas. Pri odkupu lesa, poseku in spravilu lesa natančno upoštevamo vse zastavljene dogovore. Plačilo prejmete v najkrajšem možen času in po dogovorjenem znesku.

Na voljo smo vam za svetovanje. Strmimo k iskanju najbolj optimalnih rešitev za vas.

Obiščite nas na Dolenjskem in preverite našo ponudbo za odkup lesa, posek in spravilo lesa.

Pripravili vam bomo top ponudbo z morebitnimi akcijskimi popusti, ki jih občasno nudimo našim naročnikom. Pohitite, ker so časovno omejeni!