Nazaj na seznam zadetkov

TABULA podjetje za proizvodnjo, storitve in trgovino d.o.o. je top ponudnik za odkup in prodajo lesa in ter hlodovine na Koroškem

Poleg tega pa ponujamo tudi sečnjo in spravilo, ki sta tehnološko zahtevni opravili, ki jih danost terena v naših gozdovih še bolj otežuje. Po sečnji in spravilu pa les lahko od vas tudi odkupimo, saj nudimo konkurenčne cene, vam pa odvzamemo skrbi in čas, ki bi ga vložili v iskanje kupca, organiziranje prevoza in ureditev dokumentacije.

Med naše prednosti pa sodijo:

  • dobro strokovno usposobljena ekipa,

  • konkurenčne cene,

  • hitra odzivnost in fleksibilnost.

Svoje storitve nudimo v zasebnih in javnih gozdovih. Pred izvedbo si ogledamo teren, naredimo načrt in poskrbimo za precizno in zanesljivo izvedbo. Pri tem pa pazimo, da ne poškodujemo okoliške flore in favne.

Pomemben del sečnje in spravila pa je tudi varnost

Tega se veliko ljudi ne zaveda, dokler ne pride do neljubih posledic. Pri nas temu pripisujemo velik pomen, saj vedno vzamemo v obzir (še posebej pri sečnji in spravilu) nevarnosti, ki na nas prežijo med delom.

Previdnost, varnostni pripomočki, dobro vzdrževano orodje in stroji ter znanje so naši glavni aduti. Vedno znova pa sledimo tudi novostim na domačem tržišču in po svetu in jih vpeljujemo v svoje storitve.

Vsakemu naročniku, oziroma stranki se celostno posvetimo in individualno izpolnjujemo želje.

Sekanje dreves je gospodarjenje z gozdom in to delo zajema precej odgovornosti. Pri tem moramo paziti, da ne poškodujemo okolice, pa tudi poskrbeti za pazljivo izkoriščanje gozdnih površin.

Pozna jesen in zima sta najboljši čas za sečno, saj les vsebuje takrat najmanj vode, zaradi hladnejših temperatur pa tudi škodljivci niso tako aktivni in ne rabimo hiteti z odvozom lesa iz gozda.

Za več informacij ali ponudbo vam je na voljo TABULA podjetje za proizvodnjo, storitve in trgovino d.o.o.