Nazaj na seznam zadetkov

FRIZERSKI STUDIO MK, MAJA KLANČAR S.P.

Brezovica 69, 8220 Šmarješke Toplice
Prikaži številko
po dogovoru

TOP Ponudnik, ko iščete odličen frizerski salon v Šmarjeških Toplicah

So dobri ponudniki in nato smo tu TOP ponudniki. Ne le po kvaliteti, tudi po prijaznosti, dobrih idejah in željah ugoditi strankam.

Pri nekaterih je obisk frizerja pogosteje na urniku kot pri drugih, prav tako imajo zahtevnejše želje in si je za njih potrebno vzeti več časa. V FRIZERSKEM STUDIU MK, MAJA KLANČAR S.P. to razumemo in se vsem vam rade volje prilagodimo, prisluhnemo, si vzamemo čas, pomagamo z dobrimi idejami in predvsem našim znanjem.

Odličnost pa se pozna tudi v šamponih, balzamih, ter vseh ostalih preparatih, ki jih uporabljamo in na katere prisegamo.

  • Vse vrste striženja,

  • barvanje, kodranje ravnanje

  • in pranje.

Si želite popestriti dan? Potrebujete vnesti novost, svežino, spremembe in bi radi začeli pri sebi? Odlično! Z obiskom odličnega frizerskega salona je to mogoče!

Zasijte v vsej svoji lepoti in navdušite s prekrasno pričesko

Drage dame, privoščite si tretma vreden vsake ženske in gospodje, vabljeni, da se vam posvetijo spretne roke, ki vedo kaj delajo. Iščete otroško striženje? S pozornostjo, nežnostjo in mirnostjo se posvetimo tudi našim mlajšim strankam.

Se navdušujete nad zadnjimi modnimi trendi na področju oblikovanja frizur? Se raje držite dobre, preverjene klasike in ne marate eksperimentiranja? Brez skrbi, naš frizerski studio vas po vaši želji uredi.

Dobro nabrušene škarje, čiste krtače in glavniki, ter sušilniki že čakajo na vas. Prav tako pa tudi prijazna, spretna in prilagodljiva frizerka, ki vas uredi za vsako priložnost - preprosto ali posebno.

Zaradi lažje organizacije dela smo veseli rezervacij prostih terminov.

Frizerski studio MK, MAJA KLANČAR S.P. TOP frizerski studio v Šmarjeških Toplicah.