Nazaj na seznam zadetkov

ARKADE BAR, strežba pijač, Valon Dželadini, s.p.

Nad mlini 31, 8000 Novo mesto
Prikaži številko
Pon. - Čet. 7:30 - 22:00 in Sob., Ned. 7:30 - 00:00

Odlična kava in koktejli, ARKADE BAR, Novo mesto

Osvežujoči, poživljajoči napitki vseh vrst vas čakajo pri nas. Odprti smo od jutra do večera vse dni v tednu in znani po odlični kavi, ki vas v dobro jutro predrami ter vam da zagona, ko zmanjka energije.

Gremo na kavo? Seveda v ARKADE BAR! Obiščite nas v Novem mestu, sprostite se, preberite časopis ali vašo najljubšo revijo, pokramljajte v dobri družbi in si vzemite čas za znance, prijatelje.

Naša čarobno dišeča kava je znana po vsej okolici, naj začara tudi vas in vas privede do nas v ARKADE BAR v Novem mestu, kjer vam osebje pomaga pri izbiri, če je potrebno in postreže ob kavi tudi obilico dobre volje.

A brez skrbi, ne le kava, pri nas se tudi druge napitke dobi. Sokovi, gazirane, negazirane pijače, kaj malo bolj močnejšega ...

Za dober začetek dneva ali zaključek - ARKADE BAR!

Je za vami, dolg, dober, uspešen dan, ali pa ste le veseli, da ga je konec in bi se radi še malo sprostili? Vabimo vas v ARKADIA BAR Novo mesto na odlične koktajle, ki jih pripravljajo naši mojstri.

Opazujte umetnost ustvarjanja vizualno atraktivnega napitka, ki je lahko prava paša za oči in povrhu vsega še okusen.

Sestavine so pozorno izbrane in kakovostne, kar boste okusili ob prvem požirku.

Odlična kava, TOP koktajli, zmerne cene, super osebje, lepo urejen in čist prostor so le nekateri razlogi zakaj je naš bar v Novem mestu tako priljubljen.

Vabljeni v našo družbo!