Nazaj na seznam zadetkov

Restavracija Promenada

Petkovškovo nabrežje 9, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
Pon - Pet: 06:00 - 23:45 Sobota: 06:00 - 23:45 Nedelja: 06:00 - 23:45

Odlična restavracija, Ljubljana center, PROMENADA

Radi kaj dobrega pojeste, a vam ni po godu, ko morate iskati restavracijo v centru Ljubljane, kjer ugotavljate, kakšen je odpiralni čas?

PROMENADA je odlično restavracija, v Ljubljana center, ki se nahaja Petkovškovem nabrežju 9. Za vas smo odprti vse dni v tednu od 6 ure zjutraj do skoraj polnoči.

Medtem ko boste uživali v naši široki ponudbi hrane, se lahko uživate nad čudovitimi razgledi, ki jih nudi naša lokacija v centru Ljubljane.

Opazujete lahko: Ljubljanski grad, ladjice, ki vozijo po Ljubljanici, ljubljansko tržnico in Katedralo Sv. Nikolaja.

Naša odlična restavracija v Ljubljana center vam nudi same specialitete

Razvajamo vas s sveže pripravljenimi jedmi. Privoščite si:

  • Predjedi (narezki),

  • rižote,

  • fuže,

  • golaž,

  • pizze,

  • meso z zelenjavno prilogo,

  • jedi z žara,

  • ribje jedi in še mnogo več.

Obiščite odlično restavracijo v Ljubljana centru - restavracijo Promenada za kosilo, malico, večerjo.

Odlična restavracija v centru Ljubljane - restavracija Promenada že čaka na vas

K dobrim jedem, ki jih za vas pripravljajo naši guruji okus pa se seveda prileže tudi žlahtna kapljica. Odlična restavracija, Ljubljana center, ima pester izbor rdečih, belih vin, tudi kaj krepkejšega. Nismo pa pozabili na tiste, ki raje prisega na koktajle in seveda brezalkoholne pijače ter tople napitke.

Naši natakarji vam bodo znali priporočiti vrhunska vina, ki se bodo prilegala vsakemu obroku. S kakšno kombinacijo okusov boste več kot le uživali.

Ker smo odprti že ob 6 ure naprej, je pri nas mogoče spiti prvo jutranjo kavico, ki vas bo popeljala v nov dan, od tem si lahko privoščite tudi rogljiček in pomarančni sok. Pa naj se dan prične!

Odkrijte našo bogato zakladnico okusov in svežih sestavin, iz katerih naši kuharji ustvarjajo pravo kulinarično doživetje. Odlična restavracija Ljubljana center vam zagotavlja, da boste našli nekaj po svojem okusu in na ta način potešili vaše gumarske želje.

Naša odlična restavracija v centru Ljubljane že čaka na vas

Ste v službi in imate dovolj časa pojesti okusno malico? Skočite k nam. Bi si raje privoščili sproščeno kosilo? Obiščite nas. Uživajte poleti in v toplejših dneh v zunanjih kapacitetah, občudujte lepote mesta v odlični restavraciji v Ljubljana center. V mrzlih dneh pa vas vabimo v prijetno urejeno notranjost.

Uživali boste ob prijetnem ambientu in vrhunski postrežbi. Naši prostori so sodobni s pridihom tradicije. To je idealna lokacija za romantični zmenek, druženje s prijatelji ali romantično večerjo v svoje.

Pri nas lahko z dobro družbo ali družino praznujete vam pomembne dni in dogodke. Mi pa bomo poskrbeli za okusne jedi iz najboljših sestavin. Za večje število ljudi in ob bolj zasedenih terminih vas v izogib neljubim situacijam vljudno prosimo za rezervacije.

Prepustite se popolnemu gastronomskemu razvajanju, ki vam ga nudimo v naših prostorih.

Odlična restavracija Ljubljana center vas vabi.