Nazaj na seznam zadetkov

Odmaševanje kanalizacije Obala, Samo Regent s.p.

Je v kopalnici pod bidejem luža? Vam odtok v tušu nikakor ne požira, a ne veste zakaj? Sumite zamašene cevi? In to prav zdaj, ko se temu res nimate časa posvečati?

Pokličite družinsko podjetje Odmaševanje kanalizacije, Samo Regent s.p. iz Pirana, ki vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu in se trudi rešiti še tako zapletene in na videz nerešljive situacije.

V življenju se nam vedno zgodi, da nas na kakšnem koraku ali pri opravilu ulovi nesreča. Takrat je dobro imeti kontakte zanesljivega mojstra in na Obali smo to mi.

V sklopu odmaševanja cevi na Obali izvajamo tudi:

  • preglede z video kamero,

  • iskanje puščanja vode,

  • odpravljanje smradu.

Odmaševanje izvajamo ročno, in sicer z zajlami ali s prebojnimi glavami. Poleg profesionalne opreme pa se lahko zanesemo tudi na svoje znanje in seveda izkušnje, saj smo jih v dolgoletnem delovanju pridobili zelo veliko.

Servis kanalizacije Obala

Na leto odpravimo približno 1.200 različnim primerov odmašitev, kar potrjuje dejstvu, da imamo veliko izkušenj, a to nikakor ne pomeni, da počivamo na lovorikah, saj je potrebno biti za zadovoljstvo strank nenehno v stiku z novostmi na našem področju dela, tj. odmaševanja kanalizacij, saj lahko te včasih pripomorejo, da z manjšimi stroški preprečite nepotrebne večje posege.

Mi vam pri tem zanesljivo pomagamo, izpeljemo, kar vam obljubimo po dogovorjeni ceni in v doglednem času.

Kot je vam pomembno, da se težava hitro in učinkovito sanira, za kar poskrbimo mi, je nam pomembno, da ste z našim odmaševanjem kanalizacije zadovoljni, saj dober glas seže v deveto vas in nam tako pridno ter vztrajno tlakuje pot do dobrega imena na Obali.

Pokličite nas ali obiščite našo spletno stran. Tam boste našli kar nekaj napotkov in koristnih informacij, lahko pa si tudi preberete več o odmaševanju kanalizacije, ki ga izvajamo na Obali.

TOP odmaševanje kanalizacij Obala TOP podjetja Odmaševanje kanalizacije, Samo Regent s.p.

Pridobite si TOP ponudbo.