Nazaj na seznam zadetkov

Za ogrevalne inštalacije v hiši izberite Bosch ogrevalne sisteme

Pri podjetju Udobje Vlado Nabergoj s.p. iz Maribora smo strokovnjaki za vgradnjo Bosch ogrevalne tehnike. Gre za vrhunske rešitve, ki danes grejejo mnoge zadovoljne uporabnike. Pohvalili bodo

  • ekonomično in učinkovito delovanje

  • enostavno uporabo

  • konkurenčne cene za vrhunsko kvaliteto

Katere ogrevalne inštalacije lahko izvedemo z Bosch izdelki

Toplotna črpalka Bosch zrak/voda
Boscheve toplotne črpalke so odlična rešitev za ogrevanje in hlajenje objektov, prav tako pa tudi za ogrevanje sanitarne vode.

Kondenzacijski plinski kotli - namestijo se na steno in so izjemno kompaktni, prihranijo prostor.

Električni kotli za centralno ogrevanje

Vsi Bosch ogrevalni sistemi so premišljeno oblikovani, narejeni iz vrhunskih materialov ter komponent ter podprti z elektroniko, ki prinaša visoko bivalno udobje. Če niste prepričani, kakšna ogrevalna inštalacija je najboljša za vaš objekt (novogradnja, adaptacija), vam bomo z veseljem svetovali in predstavili posamezne sisteme tako, da se boste lahko odločili.

Zakaj za ogrevalne inštalacije v Mariboru poklicati prav nas

Ogrevalne inštalacije v objektih po Mariboru in celotni regiji izvajamo že dolgo. Naše delo je podprto z znanjem in izkušnjami ter stalnim izpopolnjevanjem. Redno se seznanjamo z novimi Bosch tehnologijami in izdelki, da tudi vi dobite najnovejše rešitve.

Za vgradnjo ogrevalnega sistema oziroma tehnike smo vam na voljo v najkrajšem možnem času. Znani smo po kratkem odzivnem času in spoštovanju časovnih ter tudi vseh ostalih dogovorov.

Vemo, da je izvedba ogrevalne inštalacije strošek in želimo si, da najdete najbolj ugodno ponudbo. Vedno pa vam povemo, da je izbira preizkušenih blagovnih znamk, kot so tudi ogrevalni sistemi Bosch, dolgoročno najbolj ugodna izbira. Na ogrevalno tehniko Bosch se boste lahko zanesli, zato pridobite našo konkurenčno ponudbo, ki jo definira odlično razmerje kakovost/cena.

Ko poskrbimo za ogrevalne inštalacije v novogradnji ali pri prenovi stanovanja oziroma hiše, vam tudi svetujemo glede uporabe in vzdrževanja za optimalno delovanje. Bosch ogrevalni sistemi imajo dolgo življenjsko dobo, po potrebi pa naše podjetje uredi tudi servis oziroma popravila, vzdrževanje, servis.