Nazaj na seznam zadetkov

Za ugodno ceno si zagotovite učinkovito ogrevanje, prezračevanje in hlajenje

Da vas ne bo zeblo, niti vam ne bo vroče, vam pri podjetju Klimateh nudimo celovite rešitve od ogrevanja, prezračevanja do hlajenja.

Naše visoko kakovostne klimatske naprave vam bodo zagotovile, da dom ostane hladen, tudi ko so zunanje temperature neznosne. Pozorni bodite le pri izbiri, da v primeru alergij izberete tako, ki iz zraka učinkovito odstranjuje prah ter pršice in ostale snovi.

Medtem je toplotna črpalka najbolj učinkovit in varčen način ogrevanja, saj boste z uporabo močno znižali stroške ogrevanja. Je tudi odlična izbira iz ekološkega pogleda, saj zmanjšuje emisije CO2, prav tako pa zasede malo prostora in deluje zelo tiho, kar jo naredi za odlično izbiro ogrevanja.

Toplotne črpalke pogosto vgrajujemo skupaj s talnim ogrevanjem.

Oglasite se nam in skupaj bomo našli najbolj ugodno klimatsko napravo ali toplotno črpalko za vaš dom ali poslovni prostor.

Za talno ogrevanje se odloči veliko naročnikov, saj ima takšen način ogrevanja veliko prednosti. Kot najbolj pozitivne lastnosti uporabniki izpostavljajo:

  • Udobje, ko na tla stopite bosi in ni neprijetnega hladnega občutka

  • Prihranki: Ni prekomernega segrevanja zraka nad nami, manjše izgube pri zračenju zaradi ogrevanja s konstantno temperaturo

  • Manjše kroženje prahu v prostoru

  • Prihranek prostora, saj je ogrevanje skrito v tleh

Med druge naše storitve sodijo še prezračevanje in odvod pare. Tako lahko samo z enim podjetjem v svojem domu uredite vse potrebne inštalacije za optimalno klimo v vseh letnih časih.

Eno podjetje za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje

Naša največja prednost je celovitost ponudbe. Kupci najbolj cenijo, da poskrbimo za vse ter jim tako prihranimo čas, ki bi ga sicer namenili za iskanje in tudi usklajevanje najrazličnejših mojstrov. V večini primerov se sodelovanje z enim podjetjem izkaže tudi za bolj ugodno.

Podjetje Klimateh je zaupanja vreden ponudnik, ki vam nudi vse od kakovostne montaže, do servisa in vzdrževanja klimatskih in prezračevalnih sistemov po vaši meri.