Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna montaža in servis klimatskih naprav Slovenija, KLIMATEH d.o.o.

Da vas ne bo zeblo, niti vam ne bo vroče, vam pri podjetju Klimateh nudimo celovite rešitve od ogrevanja, prezračevanja do hlajenja. Posebej ponosni smo, da lahko svojim strankam nudimo ugodno montažo in servis klimatskih naprav kjerkoli v Sloveniji.

Naše visoko kakovostne klimatske naprave vam bodo zagotovile, da dom ostane hladen, tudi ko so zunanje temperature neznosne. Pozorni bodite le pri izbiri, da v primeru alergij izberete tako, ki iz zraka učinkovito odstranjuje prah ter pršice in ostale snovi.

Poleg ugodne montaže in servisa klimatskih naprav, v Sloveniji nudimo tudi visokokakovostne toplotne črpalke. Toplotna črpalka je najbolj učinkovit in varčen način ogrevanja, saj boste z uporabo močno znižali stroške ogrevanja.

Je tudi odlična izbira iz ekološkega pogleda, saj zmanjšuje emisije CO2, prav tako pa zasede malo prostora in deluje zelo tiho, kar jo naredi za odlično izbiro ogrevanja. Toplotne črpalke pogosto vgrajujemo skupaj s talnim ogrevanjem.

Oglasite se nam in skupaj bomo našli najbolj ugodno klimatsko napravo ali toplotno črpalko za vaš dom ali poslovni prostor.

Z ugodno klimatsko napravo do ogrevanja in hlajenja prostora!

Ugodne montaže in in servise klimatskih naprav v Sloveniji dopolnjujemo s storitvami talnega ogrevanja. Za talno ogrevanje se odloči veliko naročnikov, saj ima takšen način ogrevanja veliko prednosti. Kot najbolj pozitivne lastnosti uporabniki izpostavljajo:

  • Udobje, ko na tla stopite bosi in ni neprijetnega hladnega občutka,

  • Prihranki: Ni prekomernega segrevanja zraka nad nami, manjše izgube pri zračenju zaradi ogrevanja s konstantno temperaturo,

  • Prihranek prostora, saj je ogrevanje skrito v tleh.

Med druge naše storitve sodijo še prezračevanje in odvod pare. Tako lahko samo z enim podjetjem v svojem domu uredite vse potrebne inštalacije za optimalno klimo v vseh letnih časih.

Naša največja prednost je celovitost ponudbe. Ne le, da pomagamo izbrati ustrezno klimo, poskrbimo tudi za ugodno montažo in servis. Kupci najbolj cenijo, da poskrbimo za vse ter jim tako prihranimo čas, ki bi ga sicer namenili za iskanje in tudi usklajevanje najrazličnejših mojstrov. V večini primerov se sodelovanje z enim podjetjem izkaže tudi za bolj ugodno.

Podjetje Klimateh je zaupanja vreden ponudnik, ki vam nudi vse od kakovostne montaže, do servisa in vzdrževanja klimatskih naprav in prezračevalnih sistemov po vsej Sloveniji.