Nazaj na seznam zadetkov

Ljubitelji dobrih burgerjev in pic, ne zamudite obiska v Križevcih v Okrepčevalnici in pizzeriji Kučan

Okrepčevalnica in pizzerija Kučan se nahaja na naslovu Križevci 75, 9206 Križevci. Tu vas vsak dan, ko si zaželite dobrega burgerja, bogato obložene pice ali kakšne druge jedi čaka prijeten ambient, prijazna postrežba in ugodne cene. 

Od nas nihče ne odide lačen, žejen ali nezadovoljen. Ob prvem in vsakem naslednjem se za svoje goste maksimalno potrudimo. 

Žepom prijazne cene, hitra postrežba in dobri burgerji so recept, da se vračate k nam v Križevce

Ko poskusite našo hrano, si jo boste vedno znova zaželeli. Naj bo to dober burger, katera od številnih bogato obloženih pic za vse okuse ali ostala ponudba. Poskrbimo, da si vedno zaželite še! In ko se to zgodi, smo odprti za vas. 

Pestro ponudbo hrane in pijače si pri nas privoščite od ponedeljka do nedelje. Možne so tudi rezervacije za zaključene družbe. 

Ko vam zadiši dober burger, Križevci vabijo. Obiska Prekmurja preprosto ne smete zaključiti brez obiska pri nas!

Za vsak okus se pri nas najde nekaj in to po žepu prijaznih cenah. Zaradi vedno okusne hrane in dostopnih cen se gostje radi vračajo k nam in nas tudi priporočajo vedno novim, ki iščejo, kje se pripravljajo dobri burgerji in slastna ostala ponudba v Križevcih. Veseli bomo, če boste med njimi. 

Prepričani smo, da bomo priporočilo za dober burger, izvrstne pice in vse našteto dobili tudi od vas, takoj ko nas spoznate. 

Se priporočamo!