Nazaj na seznam zadetkov

Okrepčevalnica s prenočišči Vinica, BIN d.o.o.

Okrepčevalnica s prenočišči BIN se nahaja na naslovu Zilje 30A v Vinici. Smo športna okrepčevalnica, kivam nudi prenočišča in prostor za zaključene družbe. Na voljo vam je izposoja koles. Za zaključene družbe in skupine smo po predhodnem dogovoru na voljo kadarkoli. 

V naši okrepčevalnici s prenočišči pripravljamo jedi v naši kuhinji, ki je urejena, čista in dosega vse higienske standarde. Sestavine so sveže in znanega porekla, jedi pa pripravljamo po izvirnih receptih. Pri nas pa je poskrbljeno tudi za žejne, saj imamo na izbiro široko ponudbo raznolikih pijač.

Za vsak okus se najde nekaj, za še več užitkov v dobri hrani pa poskrbimo s prijazno postrežbo, prijetnim ambientom in ugodnimi cenami, kar so vse razlogi, da smo prava okrepčevalnica s prenočišči, ki jo pozna Vinica in gostje od drugje. Razvajamo vas z okusnimi kulinaričnimi kreacijami.

Preverite sami, zakaj nas gostje priporočajo, da smo dobra okrepčevalnica s prenočišči v Vinici

V prijetnem domačem lokalu ste dobrodošli na malico, kosilo in ostalo ponudbo jedi. 

Z veseljem sprejemamo tudi zaključene družbe in vas pogostimo ob kakršnikoli priložnosti. Smo prava izbira, ko iščete dobro okrepčevalnico s prenočišči v Vinici za uživanje  dobri družbi in dobri hrani, pri praznovanju obletnic, rojstnih dni, za poslovna srečanja ...

Po predhodni rezervacije za zaključene družbe pripravimo kulinarične dobrote in pijače po vaših željah in vam tako prihranimo marsikatero skrb, saj prostor in hrano organiziramo mi.

Prav tako pa vam nudimo udobne sobe za nočitev, v katerih imate vse, kar potrebujete za miren in varen počitek. Sobe so urejene, sodobno opremljene, prostorne, funkcionalne...

Pridite in se sami prepričajte, da smo najboljša okrepčevalnica s prenočišči v okolici Vinice. Naša top ponudba vas pričakuje!