Nazaj na seznam zadetkov

Obiščite dobro gostilno v Desklah na Goriškem, obiščite Okrepčevalnico Tanja

Okrepčevalnica z letnim vrtom Tanja se nahaja na naslovu Srebrničeva 4a, 5210 Deskle.  Odprti smo od ponedeljka do petka med 6.00 in 21.00. Za zaključene družbe in skupine po predhodnem dogovoru tudi ob vikendu. 

Vsak delovnik se pri nas lahko okrepčate z dnevno ponudbo okusnih ter ugodnih malic in kosil. Razvajamo tudi z jedmi z žara in čudovitimi sladicami. 

Za vsak okus se najde nekaj, za še več užitkov v dobri hrani pa poskrbimo s prijazno postrežbo, prijetnim ambientom in ugodnimi cenami, ki so vse razlogi, da smo dobra gostilna, ki jo poznajo Deskle in gostje od drugje. 

Preverite sami, zakaj nas gostje priporočajo, da smo dobra gostilna Daskle 

V prijetnem domačem lokalu, ki deluje že več kot 25 let, ste vsak dan dobrodošli na malico, kosilo in ostalo ponudbo. 

Z veseljem sprejemamo tudi zaključene družbe in vas pogostimo ob kakršnikoli priložnosti. Smo prava izbira, ko iščete dobro gostilno na območju Daskle za uživanje  dobri družbi in dobri hrani, pri praznovanju obletnic, rojstnih dni, za poslovna srečanja ...

Po predhodni rezervacije za zaključene družbe pripravimo kulinarične dobrote in pijače po vaših željah in vam tako prihranimo marsikatero skrb, saj prostor in hrano organiziramo mi.

Na voljo imamo večji prostor za do 70 gostov v notranjosti in 30 sedišč na letnem vrtu. Dosegljivi smo z avtomobilom, saj je pri gostilni parkirišče. 

Pridite in se sami prepričajte, da smo dobra gostilna. Daskle in naša ponudba vas pričakujejo!