Nazaj na seznam zadetkov

Okrepčevalnica Trebelanček, Trebelno

V podjetju GOSTINSTVO PIŠKUR razvajamo s ponudbo pijače in hrane, pa tudi prijetnim ambientom, prijazno postrežbo in sprejemljivimi cenami.

Okrepčevalnica Trebelanček, ki ima od ponedeljka do nedelje odprta svoja vrata, se nahaja na naslovu Trebelno 19, 8231 Trebelno.

V njej znamo dobro potešiti lakoto in žejo. Ko se vam mudi, ko ste sami, ko ste z družbo ali družino in ko si vzamete čas samo za sebe ter resnično uživate v grižljajih ali požirkih iz naše ponudbe.

Radi vidimo zadovoljne goste in se za njihove nasmehe, pohvale ter redne obiske tudi z veseljem potrudimo.

Vemo, da to dosežemo najprej z raznoliko in kvalitetno ponudbo. Ne le klasična izbira kave in pijač, pri nas vas čakajo še vroče čokolade različnih okusov, ki jih lahko ustvariš tudi sam in druga ponudba. A nas bo treba obiskati, da jo spoznate.

Kar se tiče hrane, pripravljamo okusne obroke za vsak dan, odločite pa se lahko tudi za catering Piškur. Kuhamo s skrbno izbranimi sestavinami in po preverjenih receptih. Potrudimo se, da vsak najde nekaj za svoj okus ter da so krožniki bogati. Ne želimo si, da bi kdorkoli iz okrepčevalnice odšel lačen ali žejen.

Ni pa hrana in pijača edino, zaradi česar nas pozna vse Trebelno. Smo priljubljena okrepčevalnica, ker se pri nas uživa v urejenem ambientu in ob prijazni, hitri postrežbi. Cene so denarnicam prijazne, kar je samo še razlog več, da nas čim prej obiščete, ko ne kuhate sami ali preprosto želite z družbo na pijačo.