Nazaj na seznam zadetkov

Kakovostna oprema in hrana za male živali v fizični in spletni trgovini BUBA

Oprema in hrana za male živali sta nujni za kakovostno življenje vaših hišnih ljubljenčkov. Podjetje Buba d.o.o. vam omogoča veterinarske storitve in trgovino, v kateri si zagotovite vse za male živali.

Oglasite se v naši spletni trgovini ali pa v fizični trgovini in izberite vse za pse, mačke, kunce in glodavce, ptice ter vse, kar je potrebno za področja veterinarstva, akvaristike in teraristike.

Spremljajte tudi akcijske ponudbe za hrano za male živali priznanih blagovnih znamk. Pri izbiri vam seveda svetujejo strokovnjaki, ki produkte iz naših polic dobro poznajo, prav tako pa prisluhnejo vam in upoštevajo: pasmo, starost živali ter druge specifike, ki so pomembne pri izbiri hrane oziroma dieti.

Veterinarska ambulanta v Grosupljem obratuje od ponedeljka do petka 8:00-13:00 ter od 16:00-19:00 uro in ob sobotah 8:00-12:00 uro. Nedelje in praznike smo zaprti.

Ambulanto v Novem mestu pa lahko obiščete pon.-sre.: 11:00-19:00, čet: 9:00-15:00, pet: 9:00-16:00 sob.: 8:00-12:00, delovna je 1., 3. in 5. sobota v mesecu, nedelje in prazniki imamo zaprto.

Oprema in hrana za male živali, s katero boste za njih poskrbeli in jih razvajali

Med drugim v naši trgovini najdete suho in mokro hrano za živali, priboljške, oblačila za živali, ovratnice, oprsnice in povodce, igrače, razkužila. Poleg tega si pri nas izberete izdelke za nego in opremo živali kot so šamponi, krtače in podobno.

Zagotavljamo vam kakovostne izdelke, ki jih vaš domači ljubljenček potrebuje.

Oglasite se v trgovini Buba v Grosupljem ali Novem mestu ali preko spleta!

Nismo le trgovina. Pohvalimo se lahko kot dobra ambulanta za živali v Grosupljem.

Poskrbimo za male živali, divje živali in eksotične živali. Na recepciji vas prijazno sprejmemo, zaupate nam namen vašega obiska, uredimo dokumentacijo in po potrebi stehtamo vašo žival nato pa vas za kratek čas posedemo v čakalnici, kjer imajo vaši ljubljenčki na voljo svežo vodo, za vas pa smo postavili avtomat s kavo in čajem.

Veterinar vas nato sprejme v eni od dveh funkcionalno sodobno opremljenih ambulantah, kjer je na voljo oprema, ki jo potrebujemo. Žival pregledamo, prisluhnemo vašim informacijam, ter za lažjo postavitev diagnoze po potrebi odvzamemo kri.

Uspešno sodelujemo tudi z zunanjimi strokovnjaki, na pregled katerih pa se je potrebno naročiti posebej.

V sklopu našega podjetja pa poleg veterinarske ambulante in trgovine obratuje tudi salon za nego psov, mačk, buder in zajcev. Poskrbimo za kompletno nego:

  • kopanje,

  • striženje,

  • sušenje,

  • krajšanje krempljev,

  • odstranjevanje ušesnih dlak,

  • trimanje,

  • razčesavanje.

Obiščite nas in z veseljem si bomo vzeli čas za vas in vašega kosmatinca, vaša BUBA.