Nazaj na seznam zadetkov

Damjana Jerman s.p.

Idrijska cesta 42, 1360 Vrhnika
Prikaži številko
Pon - Pet: 9:00-17:00 Sobota: Po dogovoru Nedelja: Zaprto

Za dober vid obiščite dobro optiko - ugodna ponudba vas čaka na Vrhniki v Optiki Damjana

Slabovidnost lahko občutno vpliva na kvaliteto vašega življenja. Če ne vidite na daleč, je na primer otežena vožnja z avtomobilom oziroma v nekaterih primerih celo prepovedana. Seveda je možno, da odlično vidite na daleč, ne vidite pa na blizu, torej napenjate oči ko berete, gledate na telefon ipd.

V obeh primerih pa so rešitev očala ali kontaktne leče, pred tem pa seveda tudi meritev dioptrije, za kar vse naenkrat poskrbimo pri Optiki Damjana na Vrhniki.

V naši ambulanti opravljamo kontrole vida oziroma meritve dioptrije za očala ter za kontaktne leče. Pregleda se nekoliko razlikujeta, v vsakem primeru pa se vam med obiskom pri nas posvetimo v celoti. Meritve opravljamo s sodobnimi aparati in pripomočki, kontrolo pa opravlja dipl. optometrist.

Ko izmerimo vašo dioptrijo, sledi izbira kontaktnih leč ali korekcijskih oziroma dioptrijskih očal. Pri tem vam pomagajo naši izkušeni optiki, ki vedo, da tudi očala niso le optični pripomoček, pač pa lahko tudi modni dodatek. Posebno, če jih moramo nositi ves čas je nujno, da izberete očala, ki so vam všeč oziroma s katerimi se dobro počutite, ko jih nosite.

Ugodna optika, ko potrebujete nova sončna očala, očala z dioptrijo ali leče - Obiščite nas na Vrhniki

Za vse, ki očal resnično nočete nositi, so tukaj tudi kontaktne leče. V naši optiki imamo široko in ugodno ponudbo, z veseljem pa vam bomo svetovali tudi glede varne in pravilne oziroma udobne uporabe ter vzdrževanja, ki ga leče zahtevajo.

Vsekakor so leče dobrodošla rešitev pri različnih športnih aktivnostih, kjer bi vas očala lahko motila, seveda tudi ob priložnostih, ko želite drugačen videz, lahko pa jih nosite tudi vsak dan, v kolikor pa boste upoštevali vse naše nasvete glede uporabe in čiščenja.

Kot vsaka dobra optika, imamo na naših policah na Vrhniki na voljo tudi širok izbor sončnih očal. Ta se večkrat kupujejo kot modni dodatek, a je vanje prav tako možno vgraditi stekla z dioptrijo, poleg tega pa je sončnih očal v optiki priporočljiv predvsem zato, ker izbiramo znamke, ki zagotavljajo dobro UV zaščito.

Zaščita oči pred soncem je enako pomembna kot recimo zaščita kože s sončno kremo. Sončna očala je priporočljivo nositi tako poleti kot pozimi, ustrezno zaščito pa največkrat nudijo očala, ki jih kupite v optiki in ne na policah trgovin z oblačili.

Vemo, da pri izbiri očal, izdelavi stekel z dioptrijo kakor pri nakupu leč pogledate na denar, zato se trudimo zagotavljati najbolj ugodno ponudbo. Na voljo vam je široka izbira izdelkov priznanih blagovnih znamk v različnih cenovnih razredih, da zanesljivo najdete najbolj udobno, praktično, lepo ter ugodno rešitev za vas.