Nazaj na seznam zadetkov

Optika Dober vid Tanja Jerebic s.p.

Prešernova 17A, 9240 Ljutomer
Prikaži številko
[email protected]
08:00 - 17:00, 08:00 - 17:00, 11:00 - 19:00, 08:00 - 17:00, 08:00 - 17:00, 08:00 - 12:00

Optika Ljutomer, Pomurje, Dober vid Tanja Jerebic s.p.

Področje optike je svojevrstno področje, zato je pomembno, da ga z razlago in ustreznim svetovanjem približamo stranki, saj je ta pogosto obremenjena s številno in raznovrstno ponudbo, ki jo dandanes nudi trg.

ZAKAJ SMO VREDNI ZAUPANJA?

Lahko bi pisali o tem, kaj ponujamo, vendar je bolj pomembno, da napišemo nekaj, kar bo pri vas, strankah, vzbudilo občutek, da smo vredni vašega zaupanja.

Naša želja je, da vam izdelamo očala, ki bodo prilagojena vašemu načinu življenja. Da pa bi to dosegli, se vam bomo posvetili in prisluhnili vašim potrebam oz. željam, kajti samo tako boste lahko zares zadovoljni. Vaše zadovoljstvo pa hkrati predstavlja zadovoljstvo tudi nam, ki z ustrezno izbiro očal pripomoremo k temu, da tekom vašega vsakdana uspešno opravljate svoje delo in dosegate zastavljene cilje.

Optika Dober vid je usmerjena v prihodnost. Usmerjeno išče rešitve za ohranjanje kakovosti življenja sedanjih in prihodnjih generacij ljudi v ožjem in širšem okolju podjetja.

Tanja Jerebic, vaš optik

Pregled vida Ljutomer

V naši optiki lahko opravite brezplačen* pregled oči za predpis očal. Pregled opravi zdravnik oftalmolog.

Dolgih čakalnih vrst nimamo. Ob rezervaciji vašega termina dobite datum in uro. Trudimo se, da pregledi potekajo tekoče, da se počutite sproščeno in zadovoljno. Zadovoljstvo naših strank je pri nas zmeraj na prvem mestu.

Na pregled se lahko naročite preko telefona, obrazca na spletni strani (link) ali pa se oglasite v naši optiki.

Smo pogodbeni dobavitelj medicinskih pripomočkov, kar pomeni, da lahko ob predložitvi  naročilnice za očala unovčite oz. uveljavite znesek, ki vam pripada iz zdravstvenega zavarovanja.

*Pregled je brezplačen ob nakupu očal.

Prodaja korekcijskih očal v Ljutomerju

Zavedamo se, da izbira korekcijskega okvirja ni enostavna. Res je, da so korekcijska očala v prvi vrsti medicinski pripomoček, a za nas so očala tudi modni dodatek, zato nam je zelo pomembno, da se kot stranka z okvirjem, ki ga izberete, v svoji koži dobro počutite.

V naši optiki se lahko pohvalimo z veliko izbiro ženskih, moških in otroških korekcijskih okvirjev. Izbirate lahko med različnimi znamkami, materiali, barvami, oblikami, velikostmi in cenovnimi razredi.

Pri izbiri korekcijskega okvirja vam pomagava dve izkušeni optičarki. Ob tem seveda v prvi vrsti upoštevava vaše želje, a hkrati vam s svojim strokovnim znanjem pomagava pri izbiri korekcijskega okvirja glede na obliko vašega obraza, izmerjeno dioptrijo ipd.

Zelo pomembna pa je tudi izbira ustreznih optičnih stekel. Na trgu je veliko ponudbe, zato je še toliko bolj pomembno, da vam izdelke strokovno predstavimo. V naši optiki namreč stremimo k temu, da kot naša stranka točno veste, kaj ste izbrali in kakšna je kvaliteta izbranega izdelka.

PRODAJA SONČNIH OČAL

Ljudje smo vsakodnevno izpostavljeni UV-žarkom, ki negativno vplivajo tudi na naše oči.  Najboljši način za zaščito oči so kvalitetna sončna očala.

Stekla v sončnih očalih morajo absorbirati vso UV-svetlobo. Nakup v optiki vam to zagotavlja, saj imajo vsa sončna očala ustrezne certifikate, ki to potrjujejo s strani proizvajalcev. 

V naši optiki imamo raznovrstno ponudbo ženskih, moških in otroških sončnih očal. Izbirate lahko med znamkami, kot so Tommy Hilfiger, Polaroid, Hugo Boss, Carrera, Marc Jacobs, Jette, Missoni, Guess, GigiStudios, Solano, Fossil, Caterpillar idr.

STEKLARNA ROGAŠKA SLATINA

Prodajati kristal v naši optiki je ideja, ki nam dolgo ni dala miru. Veseli smo, da je ideja in želja sedaj postala resničnost. Navdušeni smo, saj ponudba kristala Steklarne Rogaška v naši optiki pomeni obogatitev ponudbe v Pomurju nasploh.

Kristal iz Steklarne Rogaška je po vsem svetu znan predvsem po izjemnem sijaju ter pridihom nebesne modrine. Rogaški kristal je eden najkakovostnejših na svetu, je simbol tradicije in kvalitete. Izvrsten dizajn, mojstrska izdelava in odlična kvaliteta kristala je recept, ki Steklarno Rogaška ločuje od konkurence.

Vabimo vas k ogledu čudovitih kristalnih izdelkov, s katerimi lahko obogatite vaš dom ali pa kristal podarite vašim bližnjim. Kristal je darilo, ki ostane za večno, ki se prenaša iz generacije v generacijo in nikoli ne izgubi svojega čara.

V prostorih naše optike si je mogoče ogledati pester izbor kristalnih izdelkov Steklarne Rogaška. Na naši spletni strani je na voljo tudi povezava do kataloga steklarne, kjer si lahko ogledate njihovo celotno ponudbo.

V kolikor se zanimate za nakup kristala pri nas, nam prosim pošljite povpraševanje.