Nazaj na seznam zadetkov

Optika, Krško

Zaupajte specialistom za vaš vid! Obrnite se na Očalno optiko Novak Marjana s.p., ki se nahaja v okolici Krškega in vas pričakuje z odličnimi rešitvami za vaše probleme z vidom. Smo strokovno usposobljeni in izkušeni, svoja znanja pa neprestano nadgrajujemo, da vam lahko zagotovimo varne in enostavne rešitve.

Specializirani smo za meritve dioptrije za očala, preglede dvojnega vida, otroške preglede ter zmanjševanje digitalnega stresa oči. Ker smo strokovno usposobljeni, vam tudi svetujemo in vam pomagamo pri izbiri primernih korekcijskih okvirjev.

Zakaj se odločiti za našo očalno optiko v Krškem?

  • smo profesionalni, naš pristop pa je korekten in spoštljiv,

  • smo dosledni, zanesljivi in natančni,

  • smo prilagodljivi in odgovorni,

  • svojim strankam nudimo občasne akcijske popuste, ki so časovno omejeni, zato pohitite!

Očalna optika v Krškem Novak Marjana s.p. vam nudi kvaliteto in prijazne cene

V naši optiki v Krškem se popolnoma posvetimo našim strankam in si za vas vzamemo čas. Obravnavamo vas individualno, saj želimo ustreči vsem vašim željam in potrebam.

Po temeljitem pregledu in pogovoru z vami, vam svetujemo pri izbiri pravih korekcijskih očal in okvirjev in vam jih zagotovimo v najkrajšem možnem času.

Naša optika v Krškem vam nudi očala najboljših proizvajalcev priznanih blagovnih znamk. Nudimo pa vam tudi sončna očala in kontaktne leče ter ostalo opremo. Za izvajanje okulističnih pregledov uporabljamo le najbolj sodobno in varno opremo, ki nam omogoča natančne in zanesljive rezultate.

Ne odlašajte! Pričakujemo vas v naši optiki v Krškem, kjer bomo vaše potrebe postavili na prvo mesto in vam pripravili top ponudbo. Stopite v stik z nami preko navedenih kontaktov ali kontaktnega obrazca.