Nazaj na seznam zadetkov

Optika Oculos je rešitev za jasen in dober vid ter zaščito oči

V optiki Oculos v Kamniku nas obiščite, če potrebujete nova sončna ali korekcijska očala, iščete kvalitetne kontaktne leče ali potrebujete posvet z optikom glede svojih trenutnih optičnih pripomočkov.

Na naših policah vas vedno pričakajo okvirji za vse okuse in cenovne razrede. Strokovno in prijazno vam bomo pomagali izbrati najbolj privlačne in udobne za vas in to po najbolj prijaznih cenah.

Ne zamudite ponudbe v Optiki Oculos, kjer se vedno potrudimo, da za svoj denar dobite največjo in najkvalitetnejšo izbiro izdelkov ter storitev.

Pri nas lahko izberete očala brez ali z dioptrijo. V slednjem primeru naročamo tudi na očesne preglede.

Pregled vam omogočimo v najkrajšem možnem času in se izvaja z najsodobnejšimi pripomočki in opremo, tako da je storitev profesionalna, zanesljiva, natančna in pregled za vas povsem prijeten.

Optika Oculos ima zelo ugodne cene za vrhunska korekcijska in sončna očala Ray Ban, Oakley, Gucci, Vogue, Michael Kors in ostale znamke 

Iščete sončna očala z dioptrijo? Potrebujete nova očala za branje? Že imate očala, a imate novo dioptrijo, ali so preprosto zastarela in hočete bolj moderno rešitev?

Ko opravimo pregled in izberete svoje okvirje, vanje z vašo dioptrijo vdelamo stekla priznanih proizvajalcev, tako da boste imeli pogled na svet zagotovo lepši.

Za vse vaše želje glede očal poskrbimo v optiki Oculos.

Obiščite nas na naslovu Usnjarska cesta 8, Kamnik in si oglejte najboljšo ponudbo, ki je prepričala že številne zadovoljne stranke. Mnoge med njimi se rade vračajo k nam in verjamemo, da se boste tudi vi, ko spoznate našo strokovnost, prijaznost in široko izbiro, ki je cenovno resnično prijazna.

Za vse dodatne informacije je Optika Oculos podrobneje predstavljena na spletni strani, dosegljivi pa smo tudi po telefonu in preko e-pošte.