Nazaj na seznam zadetkov

OPTIKA MARINKA FURMAN S.P.

privoščite si kvalitetna očala
Čopova ulica 2, 2310 Slovenska Bistrica
Prikaži številko
Pon - Pet: 08:30 - 18:00 Sobota: Zaprto Nedelja: Zaprto

V optiki Furman, Slovenska Bistrica vas čaka top izbira očal in kontaktnih leč

Očala za branje, očala za daljavo, sončna očala ali kontaktne leče, vse to so optični pripomočki, ki jih dobite v naši optiki. Prav tako v Slovenski Bistrici na našem naslovu opravljamo preglede vida.

Ti so temelj, da vam izdelamo stekla za korekcijska očala s pravo dioptrijo oziroma vam svetujemo primerne leče - bodisi dnevne, mesečne, mehke, poltrde ...

V naši optiki vas vedno sprejme strokovno, izkušeno in prijazno osebje. Optiki, ki se vam individualno posvetijo, da vam pomagajo ne le doseči dober vid, pač pa izbrati takšne optične pripomočke, da se z njimi tudi dobro počutite.

Da bi to dosegli, imamo na naših policah na voljo sončna in korekcijska očala priznanih znamk. Ob vsakem obisku optike na naslovu Čopova ulica 2, Slovenska Bistrica so vam na voljo novi modeli okvirjev. Pri izbiri očal pazimo, da so v ponudbi tako modne kot klasične izbire, okvirji različnih oblik in barv, da za vsak obraz in stil najdemo primernega.

Tudi za vas je pri nas top izbira. Obiščite nas v optiki in se prepričajte sami, zakaj se vsa Slovenska Bistrica po očala, leče ali zgolj nasvete glede vida obrača na nas.

Ko izbirate optiko v Slovenski Bistrici, se odločite za top ponudnika

V OPTIKO MARINKA FURMAN S.P. v Slovenski Bistrici ste vabljeni vsi - otroci, mladi in zrelejši ljudje, saj so oči pomemben čut, na katerega je treba paziti vse življenje.

Odrasli z očali potrebujejo redne očesne preglede, ker se dioptrija lahko spreminja, ugotovijo pa se lahko tudi morebitne zgodnje očesne bolezni (siva mena ali starostna degeneracija rumene pege).

Na pregled v našo optiko so vabljeni tudi otroci, saj so pregledi potrebni za normalni razvoj vida. Otroci se nad slabim vidom ne pritožujejo, saj mislijo, da vidijo normalno. To pa vpliva tudi na razvoj učnih procesov in samozavesti.

Po opravljenem testiranju vas seznanimo z rezultati. Odvisno od diagnoze, vam predpišemo ustrezna korekcijska očala ali kontaktne leče.

Seveda pa ne smemo pozabiti na zaščito oči pred sončnimi žarki. Uporabo sončnih očal svetujemo tako poleti kot pozimi, predvsem pa svetujemo uporabo sončnih očal, kupljenih v optiki. Te namreč niso zgolj modni dodatek, pač pa imajo najprimernejšo zaščito pred UV sevanjem.

Zakaj naša optika?

V Slovenski Bistrici delujemo od leta 1994. Dolgoletna prisotnost na trgu nam je prinesla znanja, izkušenj in zadovoljne stranke, ki so naša najboljša referenca oziroma garancija tudi za vas, da ste stopili v dobro optiko.

Trudimo se, da smo med optiki v Slovenski Bistrici tudi po cenah dostopni. Korekcijska očala, sončna očala imamo v različnih cenovnih razredih, da lahko za pav vsakega najdemo pravo rešitev.

Oglejte si ponudbo, naročite se na pregled ali nam pošljite povpraševanje, če delo naše optike odpira še dodatna vprašanja.