Nazaj na seznam zadetkov

Oralna kirurgija in implantologija Ljubljana

Iskra dent je zobozdravstvo s tradicijo in več to 30-letnimi izkušnjami, v katerem na prvo mesto postavljamo vaš zadovoljen in zdrav nasmeh.

V ordinaciji delo temelji na strokovnem znanju, ki ga zaposleni redno nadgrajujejo z izobraževanji in dodatnimi specializacijami. Za zaupanje pacientov pa si prizadevamo tudi s spoštovanjem najvišjih strokovnih standardov in etičnih meril.

V zobozdravstvu Iskra dent v Ljubljani ste deležni celostne, prijazne, hitre obravnave. Opravljamo vse zobozdravstvene storitve. Najsi gre za preventivni pregled ali najzahtevnejše posege s področja oralne kirurgije ter implantologije, zagotovimo vam, da je strah pred zobozdravnikom pri nas popolnoma odveč.

Naročite se še danes pri nas v Ljubljani, kjer vam bomo na prvem pregledu zagotovili:

 • brezplačno medicinsko in stomatološko anamnezo

 • klični pregled zobovja in ustne votline

 • načrt zdravljenja in potrebnih posegov

Oralna kirurgija

Med storitve oralne kirurgije sodijo različne storitve, med drugim

 • odstranitev modrostnih zob,

 • fenestracija neizraslih zob,

 • frenulotomija,

 • apikotamija,

 • vstavljanje zobnih vsadkov oziroma implantatov,

 • podaljšanje klinične krone

 • odstranjevanje cist

 • ostale operacije v ustni votlini

Kirurške posege v našem zobozdravstvu opravlja dr. dent. med., specialist oralne kirurgije Lovro Iskra.

Implantologija

Del zobne kirurgije je tudi implantologija.

Implantati oziroma zobni vsadki že dalj časa v zobozdravstvu predstavljajo izjemno učinkovito ter tudi elegantno rešitev za nadomeščanje izgubljenih zob.

V Iskradent delamo implantate najvišjega kakovostnega razreda (Strauman Group: Strauman in Neodent implantati), ki so v svetu tudi najbolj razširjeni ter tudi vključeni v največ raziskav, ki potrjujejo njihovo uporabo.

All-on-4 implantati

All-on-4 je kirurški poseg, pri katerem vstavimo 4 implantate v eno čeljust, nanjo pa sidramo provizorično konstrukcijo, ki je sidrana na teh implantatih in jo kasneje, po 4 mesecih, zamenja definitivna konstrukcija.

Gre za poseg, med katerim pacient dobi implantate in zobe v istem dnevu.

All-on-4 je fiksna rešitev, največkrat primerna za brezzobe paciente, ki uporabljajo totalno protezo pa tudi v drugih primerih, recimo če je potrebno odstraniti preostale zobe.

Ali je za vas all-on-4 primerna rešitev, vam bo oralni kirurg zanesljivo povedal na pregledu, kjer vam bo predstavil tudi druge možnosti (all-on-6, implantološka protetika), s katerimi lahko dosežete lep in zdrav nasmeh.

Ostale storitve Zobozdravstva Iskradent

Zakaj se na posege s področja oralne kirurgije in implantologije naročiti pri Iskradent v Ljubljani?

Sodobni in kakovostni materiali

Ordinacija Iskradent je sodobno opremljena z vrhunsko opremo priznanih proizvajalcev, pri svojem delu pa prisegamo le na materiale, preizkušene kakovosti. Ni važno, ali potrebujete enostavno zobno zalivko ali izdelavo zahtevnih implantatov, vedno ste deležni najboljšega za vas.

Brez bolečin

Vsak poseg v naši ordinaciji se začne z lokalno anastezijo, nekatere posege opravljamo tudi v splošni anasteziji. Pred posegi, ki jih opravlja zobni kirurg, se preveri tudi pacientovo splošno zdravje, po operacijah pa pacienti, če je potrebno, prejmejo tudi antibiotik in analgetike.

Vsekakor pa noben pregled pri nas ne mine, da ne bi bili v rokah vrhunsko usposobljenega osebja, ki vse preglede in postopke opravi tako, da so kar najmanj neprijetni in hitri, vam pa je med njimi čim bolj udobno. Strah pred zobozdravnikom je torej pri nas popolnoma odveč.