Nazaj na seznam zadetkov

OSNOVNA ŠOLA DOLENJSKE TOPLICE, šola in vrtec

Je čas, da vašega otroka vpišete v osnovno šolo? V Dolenjskih Toplicah vam priporočamo Osnovno šolo Dolenjske Toplice, ki se nahaja na naslovu: Pionirska cesta 35, kjer je tudi vrtec.

Izobraževanje je pomemben del človekovega življenja, čeprav pravijo, da se učimo celo življenje, pa smo v rani mladosti temu procesu bolj izpostavljeni. Osvojimo znanja, ki nam bodo pomagala pridobiti primeren poklic, službo, s pomočjo katere bomo lahko vkorakali v samostojno, neodvisno življenje.

V Dolenjskih Toplicah je za vaše malčke na voljo vrtec in osnovna šola

Zavedamo se, da so otroci polni energiji, radovedni in da radi osvajajo znanja. Ravno zato pri nas, to njihovo radovednost spodbujamo. Želimo si, da pridobijo vsa znanja, ki ji bodo lahko uporabili, tudi v odraslem življenju.

Šola je varno okolje, kjer so vašim otrokom na voljo strokovno usposobljeni učitelji in strokovni delavci.

Poleg novih znanj pa seveda dobijo tudi nove prijatelje, le kaj bi v življenju brez njih. Tako se stkejo vezi, ki včasih trajajo do konca življenja.

Pri nas spodbujamo poleg učenja tudi socialne veščine.

Vrtec v Dolenjskih Toplicah, kjer se vaši malčki dobro počutijo

Osnovnošolsko izobraževanje je obvezno, medtem, ko je obiskovanje vrtca izbira vsakega starša. Veliko malčkov pa je zelo zainteresiranih za svojo okolico in družabnih, zato jih starši vpišejo v vrtec.

Naš vrtec je prijetno urejeno, čisto, varno okolje, kjer vzgojiteljice in njihove pomočnice rade opravljajo svoje delo. Kapacitete otrokom omogočajo:

  • gibanje,

  • zdravo prehranjevanje,

  • prostor za počitek,

  • in prostor za igro.

Spodbujamo radovednost otrok, učenje, medsebojno pomoč, prijateljstvo in skrb za okolje.

Lahko ste prepričani, da je vaš otrok pri nas v najboljših rokah.

Več informacij o vpisu, jedilniku, urniku, samem poteku izobraževanja ali varstva pa si lahko preberete na naši spletni strani ali nas obiščete.