Nazaj na seznam zadetkov

S pomočjo kvalitetne osebnega trenerja do perfektne postave. To vam nudim v Kranju in okolici

Sem Luka Krajnik in s športom se ukvarjam že od mojega otroštva. Že takoj sem opazil, da bo šport postal moja ljubezen in to strast želim prenesti tudi na ostale.

Postal sem osebni trener, ki nudi vodeno vadbo za območje Kranja in okolico. Ljudem pomagam, da dosežejo svoje cilje, pridobijo mišično maso, izgubijo odvečne kilograme in dosežejo sanjsko postavo.

Kot osebni trener se vam lahko popolnoma posvetim

Kot oseben trener sem dejaven na območju Kranja in okolice. Zavedam se, da so želje vsakega posameznika različne, zato vsako izmed mojih strank obravnavam individualno. Poslušam vaše želje in skupaj z vami sestavim načrt, kako najbolj efektivno doseči cilje in jih vzdrževati.

Kot osebni trener sem vam na voljo za trening 1 na 1 v fitnesu ali na domu na območju Kranja.

Kaj vse zajema osebni trening?

Kot prvo se pozanimam o vaši zdravstveni zgodovini, ciljih, motivaciji in izkušnjah. Na podlagi teh informacij lahko najbolj učinkovito zastavim načrt, ki vas bo popeljala do vaših ciljev.

Skozi celoten postopek na vašega treninga vas spremljam, dajem spodbudo in motivacijo. Vse vaje vam predstavim in vam pomagam, da jih izvedete pravilno.

Ker pa gibanje ni dovolj, sem vam na voljo tudi za prehransko svetovanje. Kjer vam predstavim, katera živila vam bodo na vaši fitnes poti pomagala.

Da se bodo vaše mišice sprostile, izkoristite mojo ponudbo klasičnih in športnih masaž.

Ponosen sem, da pomagam številnim strankam do njihovega osebnega cilja. Vaše zadovoljstvo je zame ena izmed najbolj pomembnih aspektov.

Naredite prvi korak in se odločite za osebnega trenerja za Kranj in okolico. Začnite svoje fitnes pot z mano in začnite živeti bolj zdravo, močno in samozavestnejše.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za prvi sestanek.