Nazaj na seznam zadetkov

Oskrba picerij - hitro in enostavno do vseh sestavin

Gromi, trgovina in storitve, d.o.o. v Petrovčah na Savinjskem picerije oskrbuje že več kot 30 let.

Podjetje, ustanovljena leta 1990, danes omogoča dobavo prvovrstnih sestavin oziroma vseh potrebnih prehrambenih izdelkov v gostinske obrate, ki si želijo gostom nuditi okusne pice ali druge jedi.

Skrbna izbira sestavin je ključnega pomena za slastno ponudbo v domači kuhinji, še bolj pa je to pomembno v gostinski dejavnosti. Konkurenca je namreč ogromna in izstopijo le tisti, ki ves čas ohranjajo ali izboljšujejo kvaliteto hrane oziroma skrbijo za dobre okuse.

Dobro pico, bogato obloženo s kakovostnimi sestavinami, svežimi, polnega okusa, si ljudje zapomnijo. Nanjo se vračajo in jo priporočajo svojim prijateljem.

Slastna pica je pot do uspeha vsake picerije, okusne pice pa ni, če nimate dobavitelja, ki vam zagotavlja sestavine, s katerimi dosežete želene okuse.

Gromi d.o.o. najbolj ugodno oskrbi vašo picerijo

Vašo picerijo s prehranskimi izdelki pri Gromi d.o.o. oskrbijo najbolj ugodno. Zakaj?

  • Pri enem dobavitelju dobite vse potrebne prehrambene izdelke za pripravo pic. Od najbolj klasičnih, brez katerih ne gre, do bolj posebnih, s katerimi na koncu dosežete nove kombinacije okusov na pici.

  • Oskrbo picerij podjetje izvaja že preko 30 let. To je jamstvo, da razume potrebe kupcev in se je sposobno prilagajati njihovim željam.

  • Izdelki so na zalogi in hitro pri vas. Ko se dogovorite za prevzem izdelkov, se oskrba picerije vedno izvede pravočasno.

  • V podjetju se zavedajo pomena hitre odzivnosti za stranke in fleksibilnosti. Zato so zaposleni dobro organizirani, da vsa naročila obdelajo v najkrajšem možnem času.

  • Oskrba picerij pri Gromi d.o.o. velja za cenovno bolj ugodno v njihovi okolici (Savinjska).

Receptov za pico je nešteto in prav tako želja gostov. Nekateri prisegajo na klasične drugi na eksotične okuse. Nekateri obožujejo testo za pico, spet drugi "skorjico" pustijo in se lotijo le nadeva. Vi najbolje veste, kakšne pice imajo radi vaši gostje in kako spretni so vaši picopeki pri ustvarjanju novih, boljših okusov, podjetju Gromi d.o.o. pa prepustite, da vas oskrbuje s sestavinami, ki vam bodo vse to omogočile.