Nazaj na seznam zadetkov

NEGA NA DOMU IN ČIŠČENJE, VALENTINA NIKOLIČ S.P.

Levčeva ulica 13B, 1234 Mengeš
Prikaži številko
[email protected]
Po dogovoru

Oskrba starejših, Mengeš, Trzin, Domžale, Valentina Nikolič s.p.

Skrbeti za nekoga je kar zahtevno delo, še posebej, če imate ob tem tudi svoje življenje in obveznosti. A na srečo, smo sedaj v Domžalah, Mengšu, Trzinu in okolici, za oskrbo starejših na voljo mi - Nega na domu in čiščenje Valentina Nikolič s.p.

Skrbimo za kvalitetno nudenje raznorazne pomoči starejšim, ki jo pri vsakodnevnih opravilih potrebujejo. Na voljo smo vam glede na vaše želje in potrebno nego.

Pokličite nas in prišli bomo do vas. Na prvem obisku se podrobno predstavimo in spoznamo tudi vas. Povemo vam več o našem načinu dela in prisluhnemo zakaj ste nas poklicali in pri čemu bi želeli, da vam pomagamo.

Svoje delo oskrbo, nego starejših opravimo strokovno, saj imamo bogate izkušnje. Zavedamo se specifike, ki jih delo prinaša in v skladu s tem se ravnamo.

Poleg oskrbe starejših izvajamo tudi čiščenje v Mengšu, Trzinu, Domžalah in okolici

V obsegu svojih del, skrbi in negi za starejše na področju Mengša, Domžal in Trzina pa starejšim pomagamo tudi pri gospodinjskih opravilih kot je čiščenje.

  • Bi želeli menjati posteljnino?

  • Vas moti, ker perilo ni oprano?

  • Je potrebno posesati po tleh in pomiti okna?

  • Potrebujete nekoga, da odnese smeti?

  • Saj veste, da prevelike količine prahu škodujejo zdravju?

NEGA NA DOMU IN ČIŠČENJE, Valentina Nikolič s.p. je tu, da vam pri vsem naštetem in še več, pomaga.

Pokličite nas za TOP ponudbo po TOP cenah, ki smo jih pripravili za vas. Ne prevzemite vsega dela na svoje pleča in kontaktirajte nas za pomoč.

Z občutkom, prijazno, strokovno, tako kot si starejši zaslužijo.