Nazaj na seznam zadetkov

Osnovna šola in vrtec Turnišče

Osnovno šolo in vrtec Turnišče boste našli na naslovu Prešernova ulica 2. Nahajamo se v mirnem in varnem okolju, kjer vaše malčke pripravljamo na samostojno pot. Vabimo vas k vpisu, zato si oglejte informacije, ki vas utegnejo zanimati. Za dodatna pojasnila pasmo vam na voljo preko kontaktov.

Vrtec Turnišče deluje v okviru Osnovne šole Turnišče. Izvajamo programe predšolske vzgoje, pri tem pa upoštevamo Zakon o vrtcih. Naša primarna skrb je, izvajati vzgojo, izobraževanje in varstvo otrok. Sicer je največ otrok z območja Turnišča, a k nam prihajajo otroci tudi iz sosednjih občin.

Vaše otroke v Osnovni šoli in vrtcu Turnišče sprejemamo med tednom, od ponedeljka do petka, od 05:15 do 16:00 ure. Vzgojno - izobraževalna dejavnost se odvija v sedmih igralnicah v vrtcu, imamo tudi vse druge potrebne bivalne prostore za izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela in lastno kuhinjo.

Vabimo vas k vpisu v Osnovno šolo in vrtec v Turnišču

Osnovna šola in vrtec Turnišče skrbi za aktivno vključevanje učencev v skupnost. Poleg izobraževalnega programa pa vaše otroke učimo tudi nekaterih vrednot, kot so spoštovanje sočloveka, pomoč drugim, toleriranje neenakosti, sprejemanje drugačnosti. Poslušamo drug drugega in se prilagajamo.

Zaposleni, ki delujejo v Osnovni šoli in vrtcu v Turnišču so strokovno usposobljeni, pedagoško preverjeni, zaupanje vredni in prijazni. Učence spodbujamo, da odkrivajo in negujejo svoje talente. Ne toleriramo diskriminacije in nasilja, vaši otroki se bodo pri nas lahko počutili varne in sprejete.

Preko objavljenih kontaktov smo vam na voljo za vsa morebitna dodatna vprašaja o naši knjižnici, izbirnih predmetih ali na splošno o Osnovni šoli in vrtcu Turnišče. Ne odlašajte, mi se vam bomo z veseljem v celoti posvetili.