Nazaj na seznam zadetkov

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA LIMBUŠ

Limbuška cesta 62, 2341 Limbuš
Prikaži številko
[email protected]
Pon. - Čet. 7:00 - 14:45 in Pet., 7:00 - 13:15

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA Limbuš, Maribor

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA Limbuš, se nahaja na naslovu Limbuški cesti 62, blizu Maribora. To je osnovna šola, ki se lahko pohvali z odlično, strokovno usposobljenim kadrom in pogoji za delo. TOP osnovna šola po izboru in priporočilu mnogih staršev v Mariboru.

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA Limbuš, ima odlične pogoje za učenje. Svojim učencem zagotavljamo primerno opremljene učilnice. V kolikor pa še niste prepričan, če je to šola zate, potem nas obiščite in ob informativnem razgovoru vam bomo zaupali več.

Pedagogi in drugi strokovni delavci, ki delujejo v OSNOVNI ŠOLI RADA ROBIČA Limbuš so preverjeni in strokovno usposobljeni. Skrbijo, da se učiš, dobro počutiš in aktivno (tudi miselno) preživljaš čas, ko si v šoli. Naši zaposleni dobro sodelujejo z zunanjimi strokovnjaki.

Seznanijo te z osnovnim znanjem za nadaljnje šolanje, potrebnimi in formacijami in koristnimi nasveti, trudimo se nuditi učencem dobro odskočno desko v svet.

Osnovnošolska leta so leta, ki so z znanjem in prijateljstvom prežeta

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA Limbuš pa ni le pridno nabiranja znanje, no v veliki meri nekako je, ampak je tudi kraj, kjer spoznate lahko prijatelje za življenje, stkete prave vezi in poznanstva, ki vas bodo spremljala še dolgo, ko boste zapustili naše klopi.

Ponosni smo na svoje učence, ki se udeležujejo tekmovanj, tako športnih kot tekmovanj iz znanja in domov prinašajo osvojene lovorike.

  • Skrb za dobro počutje učencev

  • Veliko dopolnilnih dejavnosti

  • Poudarek na okusni, zdravi prehrani

  • Dobro založena in opremljena knjižnica

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA Limbuš se trudi ustvariti varno, udobno okolje za učenje. Učence spodbujamo k medsebojnemu spoštovanju in pomoči. Želimo jih dati potrebna orodja za nadaljnja izobraževanja, za življenje.

Stopite z nami v stik in pridobite informacije, ki jih potrebujete, za vpis ali na splošno. Rade volje si bomo vzeli čas, da pritegnemo nove, znanja vedoželjne otroke.