Nazaj na seznam zadetkov

Pakiranje ekoloških živil

Tradicija našega podjetja ADOMA d.o.o. sega v leto 2009, ko smo pričeli s pakiranjem belih servirnih in rjavih trsnih sladkorjev, z rastjo in ambicioznostjo pa smo se do danes uspeli uveljaviti kot top ponudnik za pakiranje ekoloških živil.

Družbena odgovornost in znotraj nje skrb za okolje nas vodita že od samega začetka našega delovanja, kot certificirana eko pakirnica pa lahko pakiramo vse vrste ekoloških živil.

Zelen, bel in rjav prašek

Na področju pakiranja ekoloških živil našim strankam nudimo prav vse storitve od a do ž na enem mestu, kar med drugim vključuje izdelavo grafične podobe, priprave na tisk, pakiranja…

Baobab v prahu

Po naročilu pakiramo vse vrste ekoloških živil, tekočin…

Smo specializirani posebej za pakiranje ekoloških živi, kot so prahovi, granulati in ostala sipka živila, ki se shranjujejo v sašeje oz. vrečke, katerih gramature in dimenzije so prilagojene željam in potrebam naših naročnikov.

Bele in zelene tablete

Poleg sipkih snovi pa za vas v okviru pakiranja ekoloških živil izvedemo tudi pakiranje po naročilu drugih živil, tekočin…

Pri delu uporabljamo najbolj kakovostne in trajnostne materiale, naša vrhunsko usposobljena ekipa pa delo vedno opravi skrbno in natančno. S strankami se tudi posvetujemo, da jim lahko dosledno zagotavljamo storitve na najvišjih možnih ravneh.

Za vsa vprašanja in povpraševanja s področja pakiranja ekoloških živil smo vam pri ADOMA d.o.o. z veseljem na voljo, da vam pripravimo top ponudbo.

Žlica s sirupom